Přejít na obsah

Vlcak

Členové_50
  • Příspěvky

    480
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vlcak

  1. 6.9. jsem v Itálii a 13.9. je u mě s otazníkem, měl bych být pracovně asi také mimo Takže tentokrát asi beze mě. Užijte si to chlapi.
  2. Také si myslím, že to je dobrá zpráva. Uvidíme časem.
  3. Nabrousit břitvu není jen tak. Jednak to chce vybavení, což zvažuješ pořídit a jednak to chce vědět jak na to, aspoň trochu se v tom orientovat a také mít trpělivost a čas. Pokud se ti něčeho z toho nedostává tak se do broušení raději nepouštěj, nadělal by jsi více škody jak užitku. Já si břitvy brousím sám, ale do broušení cizích se z časových důvodů raději nepouštím. Co se týká broušení na zakázku tak vím jen o třech lidech co by ti břitvu mohli slušně nabrousit a dělají to jako službu pro jiné. Info ti pošlu v SZ.
  4. Tu tvou sestavu od pana Bunty bych rád slyšel
  5. Moc pěkný Ríšo, už se těším až je uvidím naživo. Gratulace.
  6. Musím souhlasit s většinou příspěvků v tomto vlákně. Přechod od oceli k titanu ještě OK, ale zbytek je prostě špatně. Datumka je individuální, ale mě zkrátka chybí. Průhled na těchto hodinkách opravdu nemá co dělat. Nové gumové řemeny se mi na první pohled nelíbí, uvidíme naživo. Předchozí byly perfektní. A použití zlata průšvih jen podtrhuje. Je v titanu i ten kovový mesh nebo je to kombinace titanové pouzdro a ocelový mesh? Z mého pohledu znehodnocení legendárních hodinek v pouťovou atrakci. Je mi smutno Omego.
  7. Paráda, kdybych nebyl postihnut Omegou asi bych u nich také skončil. Z nabídky Rolex se mi řada Explorer opravdu líbí.
  8. Nádhera, jumping hour až tolik nemusím, ale toto je moc pěkné provedení.
  9. To sis pořídil DA36 nebo to je Alda?
  10. Tedy pěkný kousek, škoda že jsi je neměl na srazu. Bylo jich vyrobeno jen 2000. Myslím, že pro mě by byly docela nositelné
  11. Hezká práce, díky za fotky a video.
  12. financ: No super, takto komplet je to moc velká paráda.
  13. Pár obličejů, radostných nebo kyselých podle okolností Ale ty jsem zveřejňovat nechtěl. Příště budu fotit více. Musím se na to lépe vybavit.
  14. Ahoj pánové, předně musím říct že to byla moc povedená akce a díky za pozvání. Věřím, že i mých pár kousků se neztratilo a líbily se. Pár fotek jsem udělal, ale s kvalitou příliš spokojen nejsem. Světla bylo sice dost, ale k přirozenému to mělo daleko. Příště by to chtělo fotostan a bylo by to exkluzivní. Takto spíše pro ilustraci:
  15. To se pleteš. Daly se pořídit. Můj děda byl pilot, před WWII i po WWII a mám jeho Longiny bez označení MVS, protože si je pořídil jako civilní za vlastní a fasované vrátil.
  16. Je to hodně podezřelé. Dost pochybuji, že by v tom měli vojáci takový binec, že by dvoje Longiny měly stejné MVS číslo. Nicméně značení vypadá opravdu OK a význačné body gravírování těch z Aukra, jak vypsal JPS: Masivní "M";useklé "T" na levé horní straně;menší "V";masivní "O";interpunkce nad "E" a "A" zasahuje do písmen;font čísel také bez odlišnostíodpovídají i dalším fotografiím v databázi. Není to tedy samodomo dodělávka, ale vzniklo jich na stejné mašině větší množství s různými čísly. Napadla mě jedna možnost. Co když své vojenské nějaký pilot ztratil a když je měl vracet koupil civilní neznačené a nechal je u vojáků označit a takto vrátil? Asi to není moc pravděpodobné, ale možnost to je. Rozhodně zajímavé a odkrýt pravdu bude docela problém. Uvidíme, jestli se časem objeví další dvojička, nebo je toto výjimka.
  17. Aqua Terry jsou super, ať už šedé, modré nebo tyto bílé. U tohoto staršího modelu se mi líbí orámování datumky, které současným AT chybí.
  18. Děkuji za další obchod. Opět vše bez problémů, dobrá komunikace, balení, rychlost dodávky. Prostě díky toljo za další hodinky
  19. Vlcak

    Pilotky

    Přemýšlel jsem kam s následujícími obrázky, ale nakonec je to vlákno ideální Původní Laco Flieger Beobachtungsuhr. Krása moci vzít tento kousek do ruky.
  20. Hezky to shrnul cigi a nezbývá než souhlasit v téměř všech bodech. Jen mě kombinace 03 - 06 - 09 - 12 v této formě na číselníku nevadí. Za mě vcelku povedený počin od Primu. Uvidíme co časem to PVD, přeci jen nato strapy mu dávají zabrat. Také nechápu proč stále jen WR 5 ATM. Řekl bych největší slabina, ale zase na potápění to hodinky nejsou a sprchu, bazén by měly bez problémů ustát.
  21. Je to podle mě jasný případ pro reklamaci a měli by to uznat a opravit v plném rozsahu na vlastní náklady. Lucid myslel aby jsi napsal přímo výrobci, informaci, že reklamaci prodejce zamítnul a že tlakovka je OK a poslal i fota jak se rosí. V tomto případě samozřejmě Fortisu a nikoliv Sinnu
×
×
  • Vytvořit...