Jiribartl Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Dnes jsem udělal jakýsi průzkum "bojem" po Palladiu a Koscomu. V Palladiu jsem měl v ruce nádherné Orienty (viz výše model).Jedná se o model, který se už delší dobu vyrábí s černým ciferníkem s červenou nebo černou lunetou. Toto provedení však preferuje výhradně bílou a hodinky tak dostaly zcela jiný, nefalšovaný vintážní rozměr. Snad jen k autentičnosti chybí škrábanec na sklíčku Arabské číslice a čárkové indexy, tvořené černými obrysy, jsou na bílém podkladu působivé. Luminiscence ruček je silná (otázka na jak dlouho). Šroubovací korunka, WR 100. Hodinky jsou na nádherném, vodě odolném řemenu, opatřeném motýlovou sponou. Prosklené dýnko.Průměr s korunkou činí 44,5 mm, ovšem v reálu vypadají menší, což je asi dáno bílou barvou. Samozřejmostí je ukazetel rezervy nátahu. No a cena 7 tis. dle mého soudu není nijak přemrštěná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Danoss Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) Mám tyto hodinky a musím říct že jsou fakt super vzal jsem si na ně půjčku kterou jsem už doplatil. Upraveno 16. října 2011 uživatelem Jeremy Smazal jsem link na jakousi bezpochyby poctivou úvěrovou nebankovní instituci.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Dannosi, to cos napsal je na ban!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se