Filipmar Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Zaplať pánbůh za to, takový Martin L. už by sháněl telefonní číslo a naháněl Frantíka po Praze ... Hoši tady je někdy fakt p.del...
Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Hoši tady je někdy fakt p.del... Jo, jo, dneska je to obzvlášť zábavné, až se bojím, jestli mě moderátoři nevybanují, poněvadž jsem dnes skoro všude totálně OT..
Filipmar Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Jo, jo, dneska je to obzvlášť zábavné, až se bojím, jestli mě moderátoři nevybanují, poněvadž jsem dnes skoro všude totálně OT.. Jo, všiml jsem si...
glanc Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Já bych to obchodování s hodinkami tady zrušil úplně a bude klid......jestli to jsou nováčkové, nebo vážení členové tohoto fora je úplně jedno... pro všechny stejně a bude klid...
brownwld Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Trochu OT , ale chci se zeptat, zda se nepřemýšlelo o změně pravidel i u sekce "Koupím", když už došlo ke změně z 50příspěvků na 1/2roku v sekci "Prodám". Přeci jen, z "rychlokupujících" bych strach neměl a pak už záleží na případném nabízejícím, zda bude mít v kupujícím tu důvěru a hodinky mu svěří, navíc by to pomohla nováčkům rychleji proniknout do světa hodinek...
a111 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Ber to tak, že jsme tady všichni strašní elitáři , případně se ukoj myšlenkou na to, že Chronomag nemá nahrazovat bazar ani aukro, ale obchodování se "nosí" primárně mezi členy, co jsou aktivní. Jiný přístup by znamenal přísun kšeftařů a spekulantů. Nebylo by špatné zohlednit dobu od kdy je zde člověk registrován.
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Nebylo by špatné zohlednit dobu od kdy je zde člověk registrován. i na to se myslelo Prodejni fórum (týká se to i sekce vyměním a ostatní prodej) je otevřeno pouze lidem s minimální dobou registrace 1/2 roku a minimálním počtem 50 příspěvků.
Návštěvník jan333 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 no tak ja sem tady rekl bych uz docela dlouho, hlavne posledni dobou kazdy den .o hodinky se zajimam ale rozhodne nejsem odbornik z toho vyplyva, ze skutecne tezko muzou moje prispevky obohatit toto forum, nicmene dostal sem se do situace kdy jsem si koupil hodinky, ktere mi proste nevyhovuji svymi rozmery a hlavne vahou. nejsem zadny "kseftar" hodinky bych zde rad prodal a to jako nove z toho duvodu jsem zacal vice prispivat samozrejmne ne stylem 10 "vykriku do tmy" denne jako nekteri , ale stejne ....
Kat251 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Tvuj comment s vymenou fake rolad za fake iphone byl dobrej, těch dvacet příspěvků není už tak moc Koupil jsi je tady?
Návštěvník jan333 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 uhh te sem se nejak ztratil o cem je vlastne rec co se tyka fake rolexu ty jsem samozrejmne nekoupil
Kat251 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 uhh te sem se nejak ztratil o cem je vlastne rec co se tyka fake rolexu ty jsem samozrejmne nekoupil odkud jsi? prostě s tebou jen konverzujeme
Návštěvník jan333 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) ja jsem z prahy je to sice lehce ot zde, ale co byste rekli na toto nekdo to nabizi za 45 tis na bazarosihttp://img.techpowerup.org/130102/Capture012.jpg Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem jan333
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se