pavča Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Rád bych uvedl svoji zkušenost z nákupu, využil jsem, na doporučení z fóra, Klenotnictví Opluštil (www.klenoty-oplustil.cz). Poptávanou položku mi nabídli podstatně levněji než ostatní prodejci, dodávka dobírkou byla rychlá, poplatek za dobírkové cenné psaní mi neúčtovali. Takže, budete-li něco poptávat, zařaďte mezi oslovené i tohoto prodejce, možná, že to bude pro vás přínosné.
Kat251 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Přidávám se, tento týden jsem využil toto klenotnictví a na rozdíl od Hanáka přístup prodavaček perfektní. Posléze si nás převzal syn majitele a musím říct, perfektní přístup, rychlá konstruktivní komunikace.... Cenově super. Rozhodně doporučuji. Kupoval jsem hodinky manželce za porod od TH. První nákup od nich a nemůžu si stěžovat na nic. Děkuji
Murphy97 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Už jsem to tady také párkrát zmiňoval; mám od Opluštilů již troje hodinky a nemohu si přístup všech vynachválit.Vždy korektní, najdou si dostatek času, předvedou, vysvětlí a o ceně se dá jednat.Mám to sice trochu "z ruky", ale vždy, když jedu okolo, rád se zastavím.
whoelse Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Bohužel nemám detailní info o rozsahu servisních prací, kt nabízí, pouze jsem u nich nedávno nechával rozleštit lunetu, cena přátelských 200 CZK a kvalita odvedené práce perfektní.
miramax Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Já rozhodně musím potvrdit slova kolegů, velmi dobrá domluva, bezkonkurenční cena (tah na moje TH o 30% levněji než kdekoli jinde na netu), osobní přístup, a nakonec výborný pokec s panem Opluštilem mladším.
Gudleifer Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Po dnešku můžu přidat i svou zkušenost s nákupem u Opluštilů. Chodil jsem tam vybírat hodinky déle než měsíc a vždycky jsem se setkal s příjemným, vstřícným a profesionálním přístupem. Dostalo se mi vždy užitečných rad a doporučení. Navíc se mi stalo to, že po rozhovorech s panem Opluštilem jsem hodinkám naprosto propadl, a z původního záměru - koupit jakoukoliv funkční časomíru na zápěstí - jsem pronikl do absolutně kouzelného světa pocitů z úžasných a dokonalých strojů. Jsem za to panu Opluštilovi moc vděčný. A závěrečná tečka v podobě nákupu hodinek za velice příznivou cenu byla vyvrcholením celé této akce.Obchod mohu rozhodně doporučit. Tady nekoupíte jen hodinový stroj. Tady koupíte hlavně skvělý pocit. :-)
tomson Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Tak dneska jsem strávil ve V. Bilovicich asi hodinu a byl to skvělý zážitek. Fantastická domluva, vše jak bylo dohodnuto. Seznámil jsem se i s panem Opluštilem. Opravdu super. Pro Moraváky jasná volba. Doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se