Přejít na obsah

tomson

Členové_50
  • Příspěvky

    91
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli tomson

  • Datum narození 20.7.1968

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    děti, sport, hodinky

Návštěvy profilu

930 zobrazení profilu

tomson's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Jednoznačně ty první v jednoduchosti je krása. Chrona patrně nikdy nevyužiješ
  2. Podobný rébus řeším taktéž. Oblekovky jsou většinou 38-40cm. Což ale kvůli manžetě košile je vlastně logické. V ceně kolem 10k to jsou většinou quartzové. Moc hezký jsou Archimede ale ty jsou 15k a plastové sklo, ale zase průměr 39. Jinak ty sportovní pilotky shora bych k obleku nevzal, ale to je asi věc každého soudruha. Rád vyslechnu typy dalších. Mám však jedno omezení a to jsou Seika, Orienty Cítizeny apod...., takže tím se výběr v mém případě zužuje.
  3. Hodně informací se dá zjistit pečlivým studiem minimálně zdejšího fora, ale chce to hodiny a hodinky studia :-)
  4. Mám Garmin a naprostá spokojenost
  5. Moc pěkný, ale jak je koupit a jaká je jejich cena, či jiné z této řady???
  6. Ten Citizen vypada preci jen méně kolotočářsky. Přinejmenším to bude kvalita
  7. Ahoj, neunáhloval bych se a déle bych hledal a hledal, to je moje rada z vlastní zkušenosti, atraktivních formálnějších hodinek jsou mraky a mraky, ještě taky je třeba projít plno obchodů a vidět to naživo, někdy to může být rozčarování vybrat jen z fotky z netu. Oblekovky nejlépe rozměr 39-40 mm. Zvaž jako formální i obdélníkový nebo soudkový tvar - jdou skvěle pod rukáv košile. Tož tak.
  8. Jinak 1. dubna přepadli za pravýho poledne Hanáka na Rašínové lupiči a odnesli si 40 hodinek za 4 miliony...prvně jsem myslel, že je to apríl, ale prý nee...
  9. No zrovna ty Alpiny jsou vyhlášený dosti velkým průměrem...a cokoliv přes 41 mm je dle mne na 17 cm zápěstí moc
  10. Ještě bych ti také doporučil změřit si ruku v zápěstí a podle rozměru také zvažovat průměr hodinek. Také je třeba dívat se na výšku hodinek, třeba by ti vyšší mohly vadit a taky sledovat váhu...já bych třeba na ruce 190 gramový hodinky nesnesl. Ale to je individuální a musí se to před koupí také zvážit. Hodinky váží různě, rozptyl může být od 50 do 250 gramů a nelze obecně říci, že kvarzky jsou lehčí než mechaniky.
×
×
  • Vytvořit...