lexa Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Dobry den,zhruba v 15 letech jsem vlastnil tyto IMHO nadcasove Casia,a dlouho jsem je nemohl na google najit,nevedel jsem totiz oznaceni,jen zhruba rok vyroby,ktery je nejspise 1985.na google o nich moc neni,na ebay jsem je nenasel-vlastnil je nahodou nekdo z Vas,nebo nahodou nema je nekdo ve sbirce? uvitam jakoukoliv informaci-predem dekuji odkaz na katalog Casio 1985 - http://www.flickr.co...ith/2497210020/ (omlouvam se,spatne vlakno,prosim o presunuti do digitalek,diky moc) Upraveno 2. října 2011 uživatelem lexa
casiotron Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Casio FS-50, modul 466, jsou jedny z řady tzv. Paperwatch, tedy velmi tenkých hodinek, vyráběných v polovině 80. let. Všechny tehdejší obdobné typy jsou dnes sběratelsky cenné, protože se vyráběly krátce a byly velmi křehké a zranitelné a tak se jich v dobrém stavu moc nedochovalo. V 90. letech se potom vyráběly obdobné hodinky, řada se tentokrát nazývala Filmwatch. Já z těch původních Paperwatch mám právě jen tyto FS-50, funkční, ale chybí veškerá tlačítka na horní ploše pouzdra.
lexa Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Casio FS-50, modul 466, jsou jedny z řady tzv. Paperwatch, tedy velmi tenkých hodinek, vyráběných v polovině 80. let. Všechny tehdejší obdobné typy jsou dnes sběratelsky cenné, protože se vyráběly krátce a byly velmi křehké a zranitelné a tak se jich v dobrém stavu moc nedochovalo. V 90. letech se potom vyráběly obdobné hodinky, řada se tentokrát nazývala Filmwatch. Já z těch původních Paperwatch mám právě jen tyto FS-50, funkční, ale chybí veškerá tlačítka na horní ploše pouzdra. díky za info, ze byly velmi krehke muzu jen potvrdit-ulomilo se mi pouzdro v miste uchyceni stezejky,po necelem roce,jinak byly moc fajn,v te dobe budily hodne pozornosti
casiotron Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Ještě upřesním, že FS-50 se vyráběly od září 1985 a s modulem 466 se potom vyráběly ještě FS-51, a to od března 1986.
t2 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Přihodím jen fotku ze svýho archivu kde je lépe vidět ta klávesnice nad displayem.
t2 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Škoda, že se takový už nedělaj. Koupil bych si je hned.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se