Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobry den,zhruba v 15 letech jsem vlastnil tyto IMHO nadcasove Posted Image Casia,a dlouho jsem je nemohl na google najit,nevedel jsem totiz oznaceni,jen zhruba rok vyroby,ktery je nejspise 1985.na google o nich moc neni,na ebay jsem je nenasel-vlastnil je nahodou nekdo z Vas,nebo nahodou nema je nekdo ve sbirce? uvitam jakoukoliv informaci-predem dekuji

odkaz na katalog Casio 1985 - http://www.flickr.co...ith/2497210020/

(omlouvam se,spatne vlakno,prosim o presunuti do digitalek,diky moc)

post-13493-080875800 1317592538.jpg

Upraveno uživatelem lexa
Odesláno

Casio FS-50, modul 466, jsou jedny z řady tzv. Paperwatch, tedy velmi tenkých hodinek, vyráběných v polovině 80. let. Všechny tehdejší obdobné typy jsou dnes sběratelsky cenné, protože se vyráběly krátce a byly velmi křehké a zranitelné a tak se jich v dobrém stavu moc nedochovalo. V 90. letech se potom vyráběly obdobné hodinky, řada se tentokrát nazývala Filmwatch. Já z těch původních Paperwatch mám právě jen tyto FS-50, funkční, ale chybí veškerá tlačítka na horní ploše pouzdra.

Odesláno

Casio FS-50, modul 466, jsou jedny z řady tzv. Paperwatch, tedy velmi tenkých hodinek, vyráběných v polovině 80. let. Všechny tehdejší obdobné typy jsou dnes sběratelsky cenné, protože se vyráběly krátce a byly velmi křehké a zranitelné a tak se jich v dobrém stavu moc nedochovalo. V 90. letech se potom vyráběly obdobné hodinky, řada se tentokrát nazývala Filmwatch. Já z těch původních Paperwatch mám právě jen tyto FS-50, funkční, ale chybí veškerá tlačítka na horní ploše pouzdra.

díky za info, ze byly velmi krehke muzu jen potvrdit-ulomilo se mi pouzdro v miste uchyceni stezejky,po necelem roce,jinak byly moc fajn,v te dobe budily hodne pozornosti Posted Image

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...