abbot Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Já jsem dostal k vánocům všech 8 dvd , v trafikách se daji koupit kolem 40-50 kč za dvd, nebo pokud by byl zájem tak můžu vypálit ... nebo se to dá koupit na aukru zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Za 50 Kč je mají např. na Dejvické u výlezu z metra směr Suchdol ve stánku. Koupil jsem tam 8 sérií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Já jsem dostal k vánocům všech 8 dvd , v trafikách se daji koupit kolem 40-50 kč za dvd, nebo pokud by byl zájem tak můžu vypálit ... nebo se to dá koupit na aukru zde No, to já je kupoval před cca 2 lety v Bontonlandu, kdy byl jeden díl za 550,- Kč (tedy za dnešní cenu kompletu na stánku... ). Jinak jsem se chtěl optat, kdyže a kdeže je možno vidět new díly? Na TV moc nekoukám, programy nekupuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 ... kdyže a kdeže je možno vidět new díly? ... Napriklad Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) No, to já je kupoval před cca 2 lety v Bontonlandu, kdy byl jeden díl za 550,- Kč Tak to jsi docela velký fanda...respekt Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se