lopata Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Žeru všechny Rolady,jsou fakt cool..tenhle kousek mě ,ale dostává
Návštěvník dlubix Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Žeru všechny Rolady,jsou fakt cool..tenhle kousek mě ,ale dostává Vždycky jsem chtěl spíš Suby. GMT mě ale taky baví. Je fakt, že za Suby bych ale možná stále měnil.
panedge Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Joooo to je paráda,tomu už se říká umění ne?
Návštěvník dlubix Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Tomu se říká free app stažené z marketu, co umí takový fičury s fotkama :-D S uměním to společného nemá nic, ale líbilo se mi to, tak jsem to postnul.
panedge Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 Však jo,ale tváří se to jako umění-používám to taky.No a hodinky jsou samozřejmě famózní.
lopata Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 A jedna s efektem... Pecka, běžím pro novej foťák...ale nemám zatím co fotit...chi
sureshot Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 ma to ramik? je to umenie Joooo to je paráda,tomu už se říká umění ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se