Teatime Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Dobrý večer, dámy a pánové! Šel jsem do Explorer II s bílým cifrem (2010), že už nebudou A už třetí týden jsem je nesundal z ruky (kromě na noc), to se mi normálně nestává. Dokud jsem nenahradil tah NATO Bondem, byly to skoro univerzály. Dokonce asi prodám všechny ostatní, tyhle mi přijdou tak nějak ?správně?. Ještě se musím vysmát Cyberovi: Když jsem od něj kupoval Moony, arogantně prohlásil, že do roka jedu v Rolexech. A vidíte, o pár měsíců se seknul, amatér A ještě se chci omluvit, že bez fotek. Ale dělat špatně něco, co je na první zagooglení k mání udělané dobře, na to mne neužije. A teď už mouchy: 1) Lunetu maj nakřivo, nepatrně pootočenou ? ale to se spraví v záruce, u Bechyněho už objednali těsnění. 2) Na sedmi hodinách mi dýnko trhá chlupy, které pak z pod něj trčí a je to nehezké. Musím to tahat pinzetou. Hodinky prý těsní, na funkci nemá vliv. Říkal jsem si, že se srst v příslušném místě požne a bude pokoj. Ale pokoj to nedává. Je to normální? Mám to nějak řešit? 3) Stěžejky jsou tak blízko pouzdra, že neprotáhnu kožený ZULU řemen od Simona ani heavy duty nylonový. Chtěl jsem koupit Shell Cordovan NATO a teď se bojím, zda projde. Nevíte někdo? 4) Když ji miluješ, není co řešit ? ale na 2) a 3) bych celkem rád znal odpověď. Předem tisíceré díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 A ještě se chci omluvit, že bez fotek. Ale dělat špatně něco, co je na první zagooglení k mání udělané dobře, na to mne neužije. fotky kludne daj! pokial budu aspon digitalom a nie mobilom, tak to bude fajn.. kazdy vie googlit, ale co by to bolo za forum bez fotiek? tie potesia viac, ako slova.. a inac gratulujem! to s tym trhanim chlpov je divne, nikdy som nepocul ze by s tym mal niekto problem.. pridaj fotky a skus aj tento problem nafotit.. z tvojho popisu som ho totiz velmi nepochopil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 A ještě se chci omluvit, že bez fotek. Ale dělat špatně něco, co je na první zagooglení k mání udělané dobře, na to mne neužije. tak ale stejně bych se na fotky rád podíval:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) O dva měsíce? Gratuluju, krásný hodinky, jinak chlupy by trhat neměl, a slabší nato by měl jít protáhnout normálně. Ale měl jsem vždy staší verze s dírkami . Tam to šlo naprosto bez problémů. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 jinak chlupy by trhat neměl, a slabší nato by měl jít protáhnout normálně. Ale měl jsem vždy staší verze s dírkami . Tam to šlo naprosto bez problémů. aj u novych modelov so "supercase" sedelo NATO bezchybne.. teda u subov 116610, explorery som neskusal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Určitě aspoň o tři, Cybere, aspoň o tři! Díky za reakce.Polepším se, už jsem si cestou z práce půjčil foťák. Jo, mám přes tucet NATO řemínků, co se vejdou a sluší jim to. Jen ten koženej a ten super heavy nejdou. A chci ty hodinky právě dostat na kůži a to nejlépe NATO/ZULU. Proto mne zajímá ten Shell Cordovan. ...taky bych se moh obrátit na mistra Simona. Ale chlupy asi nevyfotím,na NATO strapu se to nejspíš neprojeví. Prostě jako by zpod dýnka rostly chlupy, který se tam zarazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Jedna z ruky narychlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 ...dvě tuším polévkové lžíce a stěžejky v nich prostě prohnul...olivový... Lžíce bych zatím raději vynechal, jedu k Simonovi. Se zelenejma sem na tom bídně, to víš, totalitní dítě, když vidim příliš zelených oděvů, chce se mi zvracet Mám jen jeden chlupatej ke skafandru a jeden zelenošedej - kupován jako šedý, ale ve skutečnosti je spíš zelený (na mém displayi teda ne, ale já to mám do modra). Zátiší s červy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se