kaliw124 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Cesta k těmhle Orientkám, nebyla vůbec jednoznačná. Forum sleduji již delší dobu a využil jsem ho k čerpání základních informací, abych věděl, co je vůbec co. Letos jsem tu trošku zaoxidoval s pár dotazy a vylezly z toho SRPy043K od Seika. Než jsem se rozhoupal, byly SRP za fajn cenovku v tahu. Posilněn dojmem, že tenhle typ hodinek stejně není to, co jsem původně hledal (hledal jsem pilotky , ale zatim se nezakoukal///nyní:už bohužel ano pro moji kasičku ), přiklonil jsem se k levnější verzi automatických potápek v celkem jednoduchém stylu a v žádaném průměru. A to je tedy výsledek ... Mám z nich radost, ikdyž to není žádný zázrak. Na druhou stranu jako "hlavně student VŠ"..... si zatím nechám zdát o plnění vyšších hodinkových met až na někdy... no za pár let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Forum sleduji již delší dobu a využil jsem ho k čerpání základních informací, Evidentně jsi čerpal správně, gratuluji k dobré volbě a prima kouskům. Opravdu slušné hodinky.
Speedster Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 gratuluju, na orientech jsem taky začínal a stále je nemám tendenci prodat a nosím je. Poměr cena / výkon je prostě super
tc95 Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 paradni...........gmt v automatu za par a jeste 45 mm
kaliw124 Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Děkuju, potěší, že se líbej. . Malé hodinky jsem nechtěl, nelíbí se mi, ale pochopitelně jsem se trošku bál, jak to dopadne/bude vypadat. Mám sice odzkoušený ještě větší rozměr mezi stěžejkami (proto jsem hrabl po tomto, jenže v dost odlišném tvaru kejsu). Když se řeší velikost zápěstí VS průměr hoděk, řekl bych, je ten rozměr vzdálenosti stěžejek dost podstatný, více než ten samotný průměr. Myslím, že to na mojí ruce nevypadá, nějak extra zle. Ještě snad doplním, že vše co platí o lumi a tazích u ostatních orientek, tak zde je to v bledě modrém.
robo Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Dobrá voľba. Gratulujem. Na ruke Ti sedia dobre. Mám pocit, že zvládneš aj nad 45mm Edit: Sleduj na fóre niektoré foto na ruke. V snahe zakryť malé zápästie si niektorí hodinky dávajú bližšie k lakťu, ako k zápästiu. Upraveno 21. října 2011 uživatelem robo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se