Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, koupil jsem známýmu Protreky s modulem 3022, nemaj bohužel českej návod a na netu jsem ho bohužel taky nikde nenašel. Anglicky moc nevládne, a já mu to strašně nechci slovo po slovu překládat, neřešil to náhodou někdo? Případně byl by někdo tak moc laskav, že by mi ho pučil a já si ho okopčil? Nebo tak něco:)

Dík.

Odesláno

Frostie, umi rezat vetve co jsou fakt vysoko a taky dlouho chodit.

Tak to ja taky, ale aspon se takhle blbe neptam...

Odesláno

3022? To jsou přece PRG-100 nebo ne? A co na nich neví? Jsou to poměrně jednoduchý Pro Treky.

Pánové, koupil jsem známýmu Protreky s modulem 3022, nemaj bohužel českej návod a na netu jsem ho bohužel taky nikde nenašel. Anglicky moc nevládne, a já mu to strašně nechci slovo po slovu překládat, neřešil to náhodou někdo? Případně byl by někdo tak moc laskav, že by mi ho pučil a já si ho okopčil? Nebo tak něco:)

Dík.

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím všechny, zakoupila jsem manželovi hodinky PRO trek PRG 270, jsou super ale neměli jsme k nim český návod neměli byjste někdo aspoň odkaz nikde jsme ho nenašli.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, 

Hledám něco s výškometrem kolem 2-3 tisíc.

Otázka zní, jestli koupit starší protreky (třeba teď v inzerci)

a nebo základ:

https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-Pro-Trek-4009

Případně jestli něco jiného než protreky.

Vodotěsnost abych s nima mohl plavat (pod vodou čudlíky mačkat nebudu)

Díky moc za rady

Odesláno

Ode dneška PRW 3500-1... ovládání intuitivní jako u Rangemanů,  ale krásný velký čísla, krásný modrý led osvětlení.... to jen na první pokoukání, nositelnost příjemná, po obyč. Timexech si zase musím zvyknout na vyšší hmotnost, ale jistě nebude vadit. Ostatní fce musím testnout....

post-5779-0-17112200-1448197730_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Musel jsem na svých PRW3500 nahradit jejich plastový řemínek NATO strapem. Z toho původního jsem byl překvapivě opravdu nešťastnej, jak tahal chlupy na ruce, přestože jsem si tenhle systém s vnitřníma packama otestoval na PRW2000, kde jsem nic podobnýho nepozoroval. A taky nevím proč, ale nedal se na mém zápěstí nastavit optimální obvod, buď se mi neprokrvovala ruka nebo mi hodinky sjížděly až k dlani.... Teď nemaj chybu a už jsem zase zamilovanej... :)

post-5779-0-02875400-1448475779_thumb.jpg

Upraveno uživatelem FranaD
  • po měsíci...
Odesláno

Zdravim.

Mám PRW 3000 a už dlhšiu dobu sa mi nechcú rádiovo nastaviť-posledne sa nastavili 19.12.2015 - predtým som nemal s tým žiadny problém,v nastavení hodiniek je to zapnuté tak neviem-predtým som mal baterku na H posledne mám na M či by to mohlo byť tým,podla manuálu iba na LOW to nejde.

Odesláno (upraveno)

Mam prw 3000, po mesici mi stav nabiti klesl z H na M, mam je vetsinou na stole u okna, svetla mistnost. Jak je to s nabijenim? Sem myslel ze denni svetlo, ne uplna tma tak nejak staci...

A alarm nepipa, kdyz mam vypnute zvuky tlacitek? Nejde to nastavit nezavisle na sobe?

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Mam prw 3000, po mesici mi stav nabiti klesl z H na M, mam je vetsinou na stole u okna, svetla mistnost. Jak je to s nabijenim? Sem myslel ze denni svetlo, ne uplna tma tak nejak staci...

A alarm nepipa, kdyz mam vypnute zvuky tlacitek? Nejde to nastavit nezavisle na sobe?

Hodinky sa najviac nabíjajú na priamom slnečnom svite, čo sa za veľmi krátky čas prejaví zdvihnutím úrovne nabitia batérie z polohy M na polohu H, ale pri zamračenom počasí, alebo tak podobne, sa síce tiež nabíja batéria, ale pomalšie, a tak sa to prejaví až za nejaký dlhší čas :) Čo sa týka alarmu, je jedno, či je zvuk tlačítok zapnutý, alebo nie, alarm, pokiaľ je nastavený, a zapnutý, tak pípa bez ohľadu na nastavenie zvukov tlačidiel :)

Odesláno

Já byl teď v zimě se stavem už i na L, za dvě hoďky pod zářivkou to stouplo na M, pak jsem to nechal asi týden za jižním oknem, kde na to občas zasvítí sluníčko a dostalo se to konečně zpět na H. Po zářivkou se to na H nedostalo ani po několika dnech (akvárková zářivka).

• po 2 týdnech...
Odesláno

FranaD:

Rozhodoval ses a porovnával si při výběru protreků modely PRW-3000 / PRW-3100 a ty co sis koupil (PRW-3500)? Vzhledově jsou si hodně podobný a funkčně budou asi stejný. docela by mě zajímala osobní zkušenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...