MarcelG Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 reklamní video na nový TH Link http://www.youtube.com/user/TAGHeuerOnline?feature=mhee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 vroubkovanej cifr bude asi fajn, jinak se Linky čím dál tím víc blíží Carreře a to nevidím rád, kdysi to byly tool hodinky.(edit. a tak krátké rukávy, jako má mladý úspěšný pán v reklamě, bych nenosil ani s PP turbem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Mě se tedy líbí. Ale z LINKů bych volil Calibre 5 Day-Date 42mm. Doufám, že ho v případné nové verzi nezmrší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bengoro Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 reklamní video na nový TH Link http://www.youtube.com/user/TAGHeuerOnline?feature=mhee to je video na carrery, ne? A nevypadají vůbec špatně. Akorát mi tam nesedí ta luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Budu se opakovat, ale podle mě jsou nejpohodlnější a funkčně vhodné (časové zóny, datum, vše přehledné, 20AT). Ještě jsem nepotkal nic jiného, co by bylo v té cenové relaci srovnatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin214 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Súhlasím, sú to najpohodlnejšie hodinky, aké som kedy mal na ruke. Carrera to síce nie je, ale ten pomer cena/parametre je bezkonkurenčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se