Filipmar Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Dobrý den, jsem zde na fóru již pár měsíců, ale spíš jen pročítám. Avšak dostal se mi do ruky zajímavý strojek švýcarské značky Baume & Mercier a rád bych Vás tímto požádal o pomoc. Strojek mám bohužel bez pouzdra a potřebuji poradit, co s ním. Jestli je mezi váma někdo, kdo by měl doma, či mohl sehnat jiné pouzdro. Nebo zda nechat strojek tak, jak je... Dokonce jsem tady četl, že strojek nechal zasklít. Můžete se přihlásit i o koupi. Jelikož se nejedná o dědictví ani nic podobného, nemám s prodejem problém. Tento strojek má v průměru 2 cm a bude se jednat o dámský model. A prosím o omluvení kvality fotek Předem Vám děkuji za návrhy. Upraveno 30. října 2011 uživatelem Jay Doll Moc velké fotky, upraveno moderátorem
Návštěvník Tada Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Tak pouzdro si můžeš nechat vyrobit... Luděk Seryn z Mohelnice umí udělat pouzdro ze zlata, nebo Ondra Berkus ze Slatiny, třeba z damaškové oceli. Otázkou je - chce se ti dát 20-50tis? Jde všechno
Filipmar Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Jakožto student uvažuji o investici v řádu stovek korun. Mám na mysli spíš pouzdro z jiných hodinek.. Nebo toto prodat... Děkuji za odpověď.
Dr.Gaga Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Za mě... spíš to prodej a investuj do Primek, Poljotů apod, když máš kapitál ve stovkách. Když už seženeš podobné pouzdro, do kterého by nebyla potřeba žádná vložka, nemuselo by se upravovat. Pokud to neumíš dát dohromady sám a neseženeš si šroubky, packy a to všecko, co to v tom pouzdře drží, tak potom ještě vysolíš pár set u hodináře. Navíc, ten ciferník je dost olezlý, takže stejně ten vysledek bude nic moc. Jinak pokud extra chceš, něco by mohli mít na ofrei.com, nevím... Spousta peněz také utratíš za poštovné (item za 1euro a poštovné za 10). Projeď také ebay, občas tam jsou nějaká za pakatel. Ale já bych do toho nešel... Dle mého názoru je to blbost a rozhodně by to investice nebyla.Kup hotové hodinky, nebo kup celé hodinky na opravu a začni hodinařit. V částce, jakou máš nic jiného dělat nemůžeš.
Filipmar Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Za mě... spíš to prodej a investuj do Primek, Poljotů apod, když máš kapitál ve stovkách. Když už seženeš podobné pouzdro, do kterého by nebyla potřeba žádná vložka, nemuselo by se upravovat. Pokud to neumíš dát dohromady sám a neseženeš si šroubky, packy a to všecko, co to v tom pouzdře drží, tak potom ještě vysolíš pár set u hodináře. Navíc, ten ciferník je dost olezlý, takže stejně ten vysledek bude nic moc. Jinak pokud extra chceš, něco by mohli mít na ofrei.com, nevím... Spousta peněz také utratíš za poštovné (item za 1euro a poštovné za 10). Projeď také ebay, občas tam jsou nějaká za pakatel. Ale já bych do toho nešel... Dle mého názoru je to blbost a rozhodně by to investice nebyla. Kup hotové hodinky, nebo kup celé hodinky na opravu a začni hodinařit. V částce, jakou máš nic jiného dělat nemůžeš. Děkuji moc za názor. S tím kapitálem jsem to myslel tak, že se mi do tohohle nechce cpát víc, než několik stovek. Jinak jsem samozřejmě již několik tisíc vrazil do jiných hodinek. Ale na zdejší poměry žádná sláva, to je mi jasný Hodinářem je můj děda, který to už ale pověsil na hřebík a já se o tyto věci začal zajímat až moc pozdě. Děda totiž rozprodal všechny náhradní díly, vraky a podobně za nesmyslnou částku. Ale pro mě alespoň zbylo všelijaké nářadí, takže jestli se do toho někdy vrhnu, od nuly to nebude. Pokud by o tento strojek měl někdo zájem, tak dejte vědět....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se