Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím kolegy a mám prosbu na zkušenější - mám mj. tyto hodinky - Seiko automaty a Citizeny Eco drive a marně dumám zda k ním jde (a pokud ano jak) kožený řemen. Fotky - mimochodem mizerné, ale tahy a jejich přidělání k hodinkám je myslím zřetelné - přikládám. Mimochodem u těch Seik jsem vůbec nepřišel na to jak sundat ten kovový tah. děkuji všem

Odesláno

Zdravím kolegy a mám prosbu na zkušenější - mám mj. tyto hodinky - Seiko automaty a Citizeny Eco drive a marně dumám zda k ním jde (a pokud ano jak) kožený řemen. Fotky - mimochodem mizerné, ale tahy a jejich přidělání k hodinkám je myslím zřetelné - přikládám. Mimochodem u těch Seik jsem vůbec nepřišel na to jak sundat ten kovový tah. děkuji všem

Odesláno

Odesláno

Klikni na "Kliknětě pro přidání přílohy", pak si normálně v direktoráři vyber příslušnou fotku a je to. Hlavně dávej fotky rozumné velikosti, max tak 800x600.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...