robilsm Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Zdravím kolegy a mám prosbu na zkušenější - mám mj. tyto hodinky - Seiko automaty a Citizeny Eco drive a marně dumám zda k ním jde (a pokud ano jak) kožený řemen. Fotky - mimochodem mizerné, ale tahy a jejich přidělání k hodinkám je myslím zřetelné - přikládám. Mimochodem u těch Seik jsem vůbec nepřišel na to jak sundat ten kovový tah. děkuji všem
robilsm Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Zdravím kolegy a mám prosbu na zkušenější - mám mj. tyto hodinky - Seiko automaty a Citizeny Eco drive a marně dumám zda k ním jde (a pokud ano jak) kožený řemen. Fotky - mimochodem mizerné, ale tahy a jejich přidělání k hodinkám je myslím zřetelné - přikládám. Mimochodem u těch Seik jsem vůbec nepřišel na to jak sundat ten kovový tah. děkuji všem
robilsm Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Zdravím kolegy a mám prosbu na zkušenější - mám mj. tyto hodinky - Seiko automaty a Citizeny Eco drive a marně dumám zda k ním jde (a pokud ano jak) kožený řemen. Fotky - mimochodem mizerné, ale tahy a jejich přidělání k hodinkám je myslím zřetelné - přikládám. Mimochodem u těch Seik jsem vůbec nepřišel na to jak sundat ten kovový tah. děkuji všem
robilsm Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Nejsem schopen přidat fotku - hlásí mi to Chyba Žádný soubor nebyl označen pro nahrávání, nevím proč
pavča Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Klikni na "Kliknětě pro přidání přílohy", pak si normálně v direktoráři vyber příslušnou fotku a je to. Hlavně dávej fotky rozumné velikosti, max tak 800x600.
robilsm Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 aha, moc velká fotka, zkusím zmenšit
robilsm Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 tak se mi to snad povedlo upravit a vkládám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
09freds Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 No nevím, ale tu asi kožený řemen nepůjde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se