PavelBr Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Ke sportovním potápkám mi čím dál tím víc chyběly nějaké ty společenské krásky ... a tak slovo dalo slovo a kolegovy Orisy se stěhovaly ke mně ... Každým dnem se mi líbí více a více ... tah je naprosto úžasný! Model: Oris Artelier Big Date Reference: 665 7549 40 54 MB Kalibr: Oris 665 (modul dvojitého data ref. 14500 v kombinaci se základním kalibrem ETA 2892A2 upraveným pro Oris) Pouzdro: Ocelové, sestavené z více částí, průměr 40,5 mm, tloušťka 11,4 mm, délka (vzdálenost přes nožičky) 47,5 mm, rozteč nožiček 21 mm Náramek: Ocelový s dvojitou překlápěcí skrytou sponou Hmotnost: (s ocelovým náramkem) 137 g Informace jsem si dovolil čerpat z parádní recenze uzivatele sery.vlk ... odkaz : http://forum.chronom...__1#entry430949
pepe karita Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 No máš to moc hezké! Dobře si koupil! Na mě to byl malý průměr, ale tobě moc sedí. Chválím
PavelBr Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Jeden kousek ze sobotní foto session ...
PavelBr Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Více ze sobotní foto session zde Můj odkaz
FilipG Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Co dodat, at se ti prijemne nosi. Jsou označníky hodin a ciferníku dost dobre citelne? Me se na tech fotkach moc nezdaji.
PavelBr Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Ahoj Filipe ... s čitelností indexů problém nemám. Příjdou mi decentní a přehledné ... čím déle jen mám, tím více se mi zamlouvají ... úchvatný je členitý tah ... parádička ... Krásné vánoční svátky všem!!!
Marhys Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Parádní kousek, gratuluji. Ta datumka je super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se