tyfo Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Promiň, těsně vedle. Nějak jsem si to popletl. On má totiž kolega Tyfo k těm jaderným elektrárnám hrozně blízko. Stejně je zajímavé, že i po tolika letech se dá tvoje prezentace stále najít na síti. Mozna to vzniklo tak ze jsem je tu snad kdysi postoval s a mluvil o tech meracich na konci ze je mame i na EDU, a to ze nejsou ode mne jsem sice zminil ale to se snadmo zapomene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Promiň, těsně vedle. Nějak jsem si to popletl. On má totiž kolega Tyfo k těm jaderným elektrárnám hrozně blízko. Stejně je zajímavé, že i po tolika letech se dá tvoje prezentace stále najít na síti. Úplně v pohodě Je zajímavé že se vůbec kdy dala najít na netu, původně jsem jí jenom jako takovou až lehce infantilní hříčku zpracoval pro kamarády když mě přestalo bavit odpovídat na otázky pořád dokola a poslal jim jí mailem. Sem jsem jí postnul až když se ke mě dostala asi tak popáté oklikou zpátky, dvakrát dokonce i od někoho komu jí poslal "autor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 http://zpravy.idnes.cz/cernobylskym-hlodavcum-radiace-prospiva-zakazany-les-tepe-zivotem-1pq-/zahranicni.aspx?c=A111110_172232_zahranicni_ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se