t2 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Nikde jsem to neviděl, ale jestli to tu je tak to klidně smažte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 No každopádně to vůbec nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) No tvl "custom-made since 1949", nějak si nevzpomínám, že by se daly tímto způsobem objednávat, snad custom for ÚVKSČ, ale to se asi nesmí psát ;)Případně custom made ve významu "po domácku"? Nevypadá to špatně, ale zavádějící informace mě v reklamě s.rou fest. Edit:"the only company in the world making high-end customized watches" tomu už ani amíci neuvěří Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 mě nejvíc zarazilo to: Prim USA . Slyšel jsem, že chtějí otevřít obchod v Londýně, ale o USA jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 No pěkně to mají kluci obkecaný. Jen si nejsem úplně jist, jestli jim to bude někdo za tou velkou louží žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 No pěkně to mají kluci obkecaný. Jen si nejsem úplně jist, jestli jim to bude někdo za tou velkou louží žrát. No, když se někdo bude chlubit na TZ, asi postnu fotky z výroby, to se chlapci od Pátků a Vacheronů začnou teprve bát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Už jen to "P jako Precision" mě uvádí do rozpaků, protože se mi hned vybaví upatlaný a ohlý ručky renovovanejch Igenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 mě nejvíc zarazilo to: Prim USA . Slyšel jsem, že chtějí otevřít obchod v Londýně, ale o USA jsem nevěděl. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37620-prim-and-its-new-division-the-united-states-of-america/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 prospekt rady ARTEAU v PDFhttp://www.100percentdesign.co.uk/ExhibitorLibrary/2624/PRIM_inspired_4.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 http://forum.chronom...tes-of-america/ A jo, dokonce jsem do toho vlákna psal. Nojo ta moje paměť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 A jo, dokonce jsem do toho vlákna psal. Nojo ta moje paměť. Clovek se vzdycky rad od srdce zasmeje ... i na podruhe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se