Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás,

boli ste niekto, na práve prebiehajúcej výstave šperkov a hodín v Inchebe ???

Oplatí sa mi tam vôbec ísť ???

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

HODINKY za 140.000 ? CYRUS DATE RETROGRADE :jawdrop:

V 5. 11. 2011 v 21:24, 'enslow' napsal:

cauko ja idem zajtra chcem aj fotit..bol som tam minuli rok a nebolo to nic moc..mozno to tento rok bude lepsie..udajne su tam hodinky za 100000e

post-15319-010196300 1320603009.jpg

Odesláno

cauko tak som tam bol aj ja..vystava ako vzdy slabsia..vystavene znacky ako prim.vostok,poljot,alexander shorokhoff mimochodom velmi pekne hodinky v cene asi 4500e,dalej aviator,corum tam mal stanok,edox a pre mna neznama kubanska znacka cuervo y sobrinos,nejake rodinne nemecke firmy,doxa tam bola,samozrejme kopa modnych znaciek ako gabana a spol ale tie nemenujem,junghans mal zastupenie..vystavovatelia sa spravali velmi prijemne a naprik mojmu upozorneniu ze nebudem kupovat som super pokecal poskusal hodinky pomudroval a tak...a to dokonca aj v stanku corum..najviac ludi bolo v stanku ruskych znaciek bansko bystrickeho predajcu a co som videl vela sa skusali hodinky vostok europe.stanok primu tam mal aj tie ich drahe kusky s tourbilonom..zaujimave hodinky ale mna neoslovili...jednoznacne mna oslovili hodinky od aleksander shorokhoff z rady gambler..stoja asi 4500e..velmi pekne hodinky ale trochu drahe asi..neva dobre som pokecal s ruskym obhodnikom..dalej som sa dlho zdrazal v stanku hodiniek cuervo y sobrinos..firma sa mi zda trochu kopiruje dizajny inych firiem..ako franck muller a patek philipe,aj ked mna zaujali ich mechanicke digitalky..hmm ale za cenu 3700e neviem neviem..co to som nafotil na mobil lebo fotak som zabudol..inak znacka cyrus je velmi mlada a na trh prisla iba minuly rok..a hned hodky za 140000e mi pride trosku prehnane....

Odesláno

Tie Cuervo y Sobrinos sú veľmi pekné luxusné hodinky tá firma ktorá ich predvádzala má jediné zastúpenie v SR aj oficiálna stránka CYS je veľmi pekná pozrite si ju stojí zato mrknúť mne sa osobne páčia tieto dve kúsky :-)

post-19629-026416900 1320757110.jpg

post-19629-095761400 1320757439.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...