Návštěvník Snow Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 pride mi to, akoby to bola nieco ako choroba tohto fora, ze si clovek chce prejst modely od tych tuctovejsich, lacnejsich az po tie drahsie a menej masove.. A není to škoda peněz ?
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 je to relativne - podla toho, z ktoreho pohladu sa na to pozeras
Axel Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 A není to škoda peněz ? Škoda peněz to určitě je, ale né každý si může za hodinky jen tak dovolit vysolit 50, 100 tisíc, pro většinu to znamená hodně peněz a podle mě se k tomu musíš postupem času propracovat, vnitřně srovnat. Např. mně se třeba vždy líbily Omegy, to že je to masovka, s mnohdy jen pocukrovanou Etou atd., nechme stranou, prostě mám rád SMP, ale bylo mi líto za ně dát tolik peněz. ( pro mne je 50 litrů za hodinky pořád ranec ), tak jsem šel cestou levnějších modelů a teď se ve svých úvahách k Omegám po dvou letech opět vracím a nákup vidím mnohem reálněji a už si i dokážu představit, že ty peníze za ně utratím. (i když příjem mám stále stejný). Jo to už je asi úděl většiny chronomagorů..
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Škoda peněz to určitě je, ale né každý si může za hodinky jen tak dovolit vysolit 50, 100 tisíc, pro většinu to znamená hodně peněz a podle mě se k tomu musíš postupem času propracovat, vnitřně srovnat. Např. mně se třeba vždy líbily Omegy, to že je to masovka, s mnohdy jen pocukrovanou Etou atd., nechme stranou, prostě mám rád SMP, ale bylo mi líto za ně dát tolik peněz. ( pro mne je 50 litrů za hodinky pořád ranec ), tak jsem šel cestou levnějších modelů a teď se ve svých úvahách k Omegám po dvou letech opět vracím a nákup vidím mnohem reálněji a už si i dokážu představit, že ty peníze za ně utratím. (i když příjem mám stále stejný). Jo to už je asi úděl většiny chronomagorů.. myslim si, ze v tomto komentari je schovany obrovsky kus pravdy
Návštěvník Snow Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 to Axel - neblbni, nemluvíme o 50000-100000, ale třeba o 20000-25000 a za tyhle peníze se dají pořídit opravdu parádní hodinky. To Ti může potvrdit každý jeden člen.
cretino Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Snow, ja viem ze mas pravdu svojim sposobom - nemusel som tie Seika mozno kupovat.. kazdy ich tu ale chvalil, ja som mal myslim si velmi vyhodnu cenovu ponuku a za tu som si ich kupil.. ked po par mesiacoch zistim, ze chcem nieco ine, tak ich predam za cenu velmi podobnu nakupnej cene a v tom pripade si myslim, zo to skoda nebola - bude to skusenost a ja sa mozem pobrat k dalsiemu modelu, mozem si dovtedy presne rozlezat v hlave ci chem zmienovane tissoty, alebo este cosi pridam a pojdem do SOH 46, ktore sa mi tiez velmi pacia a sem tam sa na ne naskytne vyborna cenova ponuka
Giovany21 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 (upraveno) Osobne by som si kupil prve automaty take, ktore nebudem chciet predavat.... nie iba na chvilku Ja take mam a neviem si predstavit, ze by som ich predal ani za cenu Dream watch...Vela novych clenov vratane mna ide na to velmi dobre tym, ze si kupia hodinky, ktore s im velmi pacia a nehladia tolko na cenu...Predavanim, kupovanim, cestovanim, kava, pivo atd stratis kopec penazi.... a nakoniec to co sa ti velmi paci sa ti znacne predrazi... Upraveno 20. prosince 2011 uživatelem Giovany21
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se