Murphy97 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Pratele,vyuziji i moznost zde, na foru, a dovolim si vam touto cestou nabidnout do opatrovnictvi stene/stenatka - sofijske nalezence. Je tomu 14 dni, co nam je nekdo "hodil" na zahradu, zrejme proto, ze jsme zde jiz znami jako lidu/kocko/pso-milove. Bohuzel, vzhledem k nasemu stylu zivota (bydleni v zahranici, cestovani, dve kocky v byte) uz nejsme schopni vice zviratek prijmout, a tak hledame dobre duse, ktere by se jich ujaly.Takze:Jsou celkem tri, pricemz pro jedno jiz mame v CR na 90% novou rodinu. Zustanou tedy dve a kdyz uz budeme do CR o vanocich transportovat jedno, radi privezeme i dalsi. Jen tu, prosim, nenechte jedno samotne pres zimu :-). Volna je ta seda holcicka a jeden rezavy kluk. Jsou odcervena, budou ockovana a opatrena zvirecim cestovnim pasem. O vanocich jim budou tak 2,5 az 3 mesice. Stenatka jsou zvykla na lidi a tak nejak pekne "ulicne" chytra. Vsechna ziji venku, v boude, zahrada jim nebude delat problem.Zeptejte se take vasich pratel, prosim. Dalsi info pres SZ. DIKY! PS: souseduv Zlaty retriever neni soucasti nabidky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Samozrejme jsou vhodna i domu, nejen na zahradu. Dolozeno osobni zkusenosti dalsich kamaradu, kteri se tu jiz nejakych stenatek ujali...
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Nevíš co by to mohlo být za rasu?Vypadá to na křížence,ale čeho?
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Nevíš co by to mohlo být za rasu?Vypadá to na křížence,ale čeho? Bohuzel, jak jsem psal, nekdo se jich zbavil tak, ze je k nam hodil... Byt to v Praze, pojmenoval bych je asi jako "HoBuLet" (Holesovice, Bubenec, Letna...)
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Kdo vam dneska da neco zadarmo?
Conrad Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Kdyý se Murphy tak angažuje a jistě si tím komplikuje život,měl by se jich někdo ujmout, já nemohu mám v pražském bytě žárlivého dominantního jezevčíka to by nedopadlo dobře
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Kdyý se Murphy tak angažuje a jistě si tím komplikuje život,měl by se jich někdo ujmout, já nemohu mám v pražském bytě žárlivého dominantního jezevčíka to by nedopadlo dobře Diky Conrade! Snad tu moc neotravuji, zkousim to na vice frontach. V tomto pripade cas bezi, za mesic jedeme na tri tydny do CZ a: - nechceme je tady nechat bez pomoci - za pul roku se posouvame na dalsi staci a mame obavy, ze je nas landlord zabije (v lepsim pripade necha utratit) Tak to, prosim, jeste chvilku vydrzte, treba se objevi i nejaky znamy nasich znamych.......
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Já, nemít doma dva westíky, tak bych neváhal. Pánové, pes je opravdu nejlepší přítel a kamarád, pokud někdo váhá, tak neváhejte, je to obohacení života. A když vás někdy naštve manželka, tak si máte komu postěžovat a on vás vyslechne a pochopí. Kdo z vás to má?
JDenver Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Když jsem se manželky doma zeptal jestli by vadilo, že k našim dvěma kočkám a jezevčíkovi přidám dalšího psa, tak s úsměvem odpověděla, že by jí to vůbec nevadilo neboť s příchodem dalšího psa by odešla ona. Byla to těžká volba ale nakonec rozhodl fakt, že ona umí lépe vařit.
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Když jsem se manželky doma zeptal jestli by vadilo, že k našim dvěma kočkám a jezevčíkovi přidám dalšího psa, tak s úsměvem odpověděla, že by jí to vůbec nevadilo neboť s příchodem dalšího psa by odešla ona. Byla to těžká volba ale nakonec rozhodl fakt, že ona umí lépe vařit. Naprosto rozumim, diky, chlape...
Murphy97 Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 7. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Vyreseno!Zrzavej bracha se segrou zustavaji v BG u jedne hodne pani, ta seda "kocka" s nami jede za tyden do CZ k novym panickum.Byly to ale nervy...Vsem diky za moralni podporu a tem z vas, kteri o tom alespon chvilku uvazovali, diky dvojnasob.Howg!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.