Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kedze v hodinkach sa velmi neorientujem a podla toho co som nasiel na nete,ja rozdiel medzi nimi nevidim,preto sa chcem opytat co je lepsia volba z danych modelov? ( ide o tie modely v ciernom prevedeni s kovovym kolieckom a plastovym remienkom posobiacimi tak kultivovanejsie) popripade ak viete aj o inych znackach/modeloch s velmi podobnym vzhladom v cenovej relacii do 250? ,tak to privitam.hladam dig.hodinky (ABC) co nebude problem mat ich v prirode(som vojak) a tiez v spolocnosti v koseli ... ,preto hladam nieco v rozmeroch(myslim,ze tieto dva su najmensie modely) a vzhlade tychto dvoch modelov aby to neboli take tipicke outdoorove masinky ako (240B,80T, ...)

Odesláno

Vono se furt zapomíná na Pathfingery :(

Tady popis a tady hustopřísný, kúl, bio a eco obchod, kde jsem je koupil...

Ještě ušetříte a furt se mi líbí víc jak ty se stříbrným pouzdrem. A inverzní display v téhle kategorii nebrat, je prd vidět. Možná ne docela bo jsou digity větší ale jen ty hlavní, malé doplňkové nebudou vidět určitě. Ale jestli se Vám víc líbí ty s tím kouvem tak proč ne. Ono je to vlastně i celkem fuk, vnitřnosti budou asi podobné, já volil to, co se víc líbilo mně, navíc si myslím, že outdoorové hoďky jsou víc vystaveny riziku (hm, zvláště pak u mé maličkosti, která furt někam padá...), čiže rozhoduje i cena, mám rád tmavé cifry, tedy i pouzdra a tak kolem. Sice mám modrou, bo na dotaz komise, čím chci na vojně být a mé odpovědi "padesátníkem, bo koruny nejsou" jiné volby nebylo, ale asi bych volil jedny hoďky do akce a jedny civilnejší a jedny ouplně civilní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...