Přejít na obsah

AEROWATCH Chronograph Aeroplan

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Snow uz je tu tusim zminoval.

Zmiňoval. KLIK

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Nepochybně. Ovšem i další chronography od Aerowatch jsou hezké a zajímavé. Škoda, že se o značce na fóru víc nepíše, kdysi jsem to zkoušel, nyní mě to už nebaví, byl jsem sám.

Když už jsme u toho, musím znovu zmínit jedny hodinky, o kterých jsem zde již psal a které zapadly v šeru dávných věků. Podle mě to jsou jedny z nejhezčích chronographů s lunární fází. Pokud se vám budou zdát hodinky známé, nelajte mi, ještě jednou upozorňuji na to, že jsou z roku 2008.

AEROWATCH CHRONOGRAPH ? Renaissance Limitierte Serie

zdroj - http://www.stundenze...e-von-aerowatch

Návštěvník admira
Odesláno

Abychom jenom nevzpominali, tady je i jedna novinka: "Les Grandes Classiques Venus 203"

Posted Image

Hand-winding movement 11 ???? Venus 203 produced in 1950 ? 17 Jewels - 18'000 vibrations per hour ? Numbered rhodium-plated movement with ?Côtes de Gen?ve? ? Hour, minute and small second display at 6 o?clock ? Complete calendar with moon phases indication at 6 ? Power Reserve of 38 hours ? Stainless steel case- diameter 41,00mm ? Transparent sapphire case-back, with 6 screws ? Silvered dial ?sun-brushed? with polished index and hands ? Domed sapphire crystal ? Water-resistant to 50 meters ? Brown leather strap with personalised steel clasp ?Limited edition of 300 pieces

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...