Prorok Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Také se přidávám ke gratulaci. Mě osobně by se více líbily s jednou korunkou. Ty dvě mě nějak ruší. Jinak ale mají styl. Užij si je.
Petr Svenda Odesláno 17. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Diky. Uzivam. Jinak v zásadě souhlasím, to by bylo asi designove čistší. Jenže je tam ten vnitřní bezel, ten musi byt pohyblivý, jinak by ty hodinky neměly smysl... :-)
robo Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Petr- Mozna tahle? Hej presne také foto som myslel
bedja Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 ..znám tuto spokojenost...gratuluju Petře..
Petr Svenda Odesláno 19. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Petr- Mozna tahle? Hej presne také foto som myslel A co povies? :-)
robo Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Ďakujem Jasné, že paráda. Bol by som rád, keby mi také hodinky hovorili" pane"! A co povies? :-) Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem robo
erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Veľmi pekné elegantné aj náramok je pekný dobré zladené je to celkom zaujímavé bez dátumovky:smile_anim: gratulujem
Viliam Nemcko Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Nadherne su! presne podla mojho gusta
fcmasakr Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Vítej v klubu LLD no date. Mě nadšení neopustilo ani po mnoha měsících pravidelného nošení. A to jsem je zatím ani nepřezul na jiný řemen, to si nechávám jako zálohu, kdyby se schylovalo k omrzení. Každopádně dobrá volba!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se