lobogo19 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Zdravim, tieto dve domeny vlastni jeden majitel - p.Atalovič. Maju aj kamennu predajnu v Novom Meste n. Vahom. Chcem sa opytat, ci ma niekto s nimi skusenosti,pretoze ich ceny sa mi zdaju by o cca 10% nizsie ako u oficialnych distributorov znacky Longines. Vdaka
turpeto Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 zatial mam len na neho referenciu z bratislavskeho hodinarstva, ktore nevedelo opravit moje SEIKO, kedze on je podla vsetkeho aj skoro orig. SEIKO servis. Mam s nim prijemnu skusenost, ked mi sam doporucil konkurenciu v Cechach a doplnil, ze kedze by si sam objednal nahradne diely od nich, cena by sa u neho predrazovala... Na dnesnu dobu celkom neobvykle, prijemne potesi.
lobogo19 Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Ano, zda sa byt seriozny,ale skor by ma zaujimalo ci ma niekto realnu skusenost s kupou Longines a pripadnym servisom u neho. Pretoze na strankach Tissot a Certina je uvedeny ako oficialny predajca,ale na stranke Longines nie.
lobogo19 Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Nakoniec vsetko v poriadku,mozem odporucit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se