erozko Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Ahojte asi sa pýtam hlúposť ale všimol som si na quartz hodinkách aj sa ma to známy minule pýtal a nevedel som mu odpovedať keď sekundová ručička ide tak není presne na dieliku ale tesne pri ňom to tak má byť? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Sice se neptas hloupe ale uz to tu reseno bylo mnohokrat ... staci hledat.. staci zadat do vyhledavani vpravo nahore treba slovni spojeni "presne na indexy" a zaskrtnout google.
erozko Odesláno 22. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Neviem všetky slovíčka po česky a keď tu zadám niečo po SK tak my to nenájde vždy to čo chcem a ešte neviem niektoré časti hodiniek ako sa volajú odborne učím sa .Čiže je to tým, že není kvalitný strojček ale videl som to aj na swiss made Doxa kde je myslím Eta strojček ne?
shore Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 UTFG: Toto je dáno vůlí v soukolí a mají to všechny bateriové quartzové hodinky. Vteřinová ručička se ve výrobě nasadí tak, aby co nejvíce indexů pokryla s perfektním překrytím, ale najde se vždy na číselníku část stupnice, kterou ručička nemůže 100% překrýt. Tato vůle soukolí je nutná pro perfektní chod strojku. U mechanických hodinek toto nenastává, jelikož mechanické hodinky nemají vteřinové impulsy, ale chod ručičky je podstatně plynulejší.
erozko Odesláno 22. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Ďakujem za full odpoveď lebo práve som pozeral aj známej na hodinky Rado čo stály 2500e a robia to isté ešte raz ďakujem
gougy Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Dodám odkaz, že nejde tvrdit, že to nejde Takové GS quartz, The Citizen, Oysterquartz skutečně nemusí mít problém.
Návštěvník ?po Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 vono u týhle doxy toho taky moc čekat nemůžeš http://www.doxa-in-asia.com/en/retail_shop.php
Roman-ZA Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Mne to robilo na mojich Golanach. Vyriesil som to jednoducho. Dal som ju prec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
erozko Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 :D aj to je možnosť aspoň ta to neserie, že ide vedľa
jankoxxx Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 erozko, to ze si zacinas vsimat talketo detaily a to ze ta s..u znamena len jedno. infikacia chronobundusom sa siri a onedlho budes dalsi [pacient na oddeleni.. gratulujem
erozko Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Noo však veď to už začínam chorľavieť ale je to jedná z tých príjemných chorôb chronomagorstvo
Roman-ZA Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 To si pis, ze ma to serkalo a sakra dost. Par tyzdnov som ich normalne nenosil. Ale teraz, ked zo sekundovky ostal iba stred, tak su paradne. Bez toho stredu boli take mdle a bolo vidiet, ze tam nieco chyba.
Ivo_S Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 To je úplně normální jev, mi to dělá u mých DeVille OMEGA, hold je to quartz
Roman-ZA Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 mne to uz nerobi, nemo totiz co uz je osdtranena
Radim01 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Ahojte asi sa pýtam hlúposť ale všimol som si na quartz hodinkách aj sa ma to známy minule pýtal a nevedel som mu odpovedať keď sekundová ručička ide tak není presne na dieliku ale tesne pri ňom to tak má byť? je zbytečné vířit popel, ale tahle fotka není přesně na střed (viz nestejná vzdálenost od okraje střední části (terčíku) vteřinovky k okrajům té samé části u hodinové ručičky); Quartz má holt tu smůlu, že vteřinovka stojí dostatečně dlouho, aby se někomu vyplatilo to sledovat.... Lovu zdar!
Roman-ZA Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 je zbytečné vířit popel, ale tahle fotka není přesně na střed (viz nestejná vzdálenost od okraje střední části (terčíku) vteřinovky k okrajům té samé části u hodinové ručičky); Quartz má holt tu smůlu, že vteřinovka stojí dostatečně dlouho, aby se někomu vyplatilo to sledovat.... Lovu zdar! Uz je to vyriesene ;-)
KRISTAL01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 taky mi to dělá na Omega Aqua terra, celkem mě to nemile překvapilo, ale zjistil jsem že je to běžné....
ričko Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 taky mi to dělá na Omega Aqua terra, celkem mě to nemile překvapilo, ale zjistil jsem že je to běžné.... Když to dělá Omega, tak moji Hanowu nebudu ani řešit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se