Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny chronomagy.

Chtěl bych se pochlubit s novým přírůstkem vintage hodinek, které teď zdobí mé zápěstí. Děda je měl několik let (asi 30) v krabičce, kam se odkládaly hodinky, které přestal nosit. Já je vyndal (bez zeptání) a nechal je vyčistit, seřídit a dostaly nový pásek. Musím říct, že mě nadchl jejich styl 30. let! Připomínají mi hodinky Doxa graphic. Děda má v krabičce ještě jedny Ljuksy, které jsou těmto podobné, ale už nejsou tak pěkné. Ale asi je také nechám projít generálkou a mohl by je nosit. Původně to totiž bylo tak, že jedny nosil on a ty druhé jeho otec. Tak teď by to mohlo být podobně. I když nevím, jak by si zvykl na mnohem menší hodinky (nosí orienty - automatiky)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Javert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...