Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prajem pekny vecer, mam moznost kupit ladickove seamastre, puzdro a tah nesu znamky 40 rocneho nosenia, ale za 200 eur aj s nakladmi na dopravu to nemusi byt tak zle. Otazkou je, ci su tej ceny hodne a ci nemam radsej dolozit 800 a vyriesit za to omegy s beznym kalibrom, aby boli servisovatelne a pod... Fotky dodam neskor, zial z ajpedu ich sem dostat neviem... :)

Dakujem za akekolvek pripomienky.

Tom

Návštěvník admira
Odesláno

Fotky dodam neskor, zial z ajpedu ich sem dostat neviem... :)

Dakujem za akekolvek pripomienky.

Tom

Tady ti poradi nejenom s hodinkama, ale i ohledne ajpedu :)

Odesláno

No asi takhle, hodinky jsou to super a rozhodně je krásný pocit mít doma ladičky. Obzvlášť ty Omegácké mají něco do sebe. Cena asi odpovídá tomu stavu, plus mínus. Problém je samozřejmě v tom, že prodávající by ti měl dát půlroční záruku na skryté vady, nicméně potom bůh s tebou, když se něco pokazí. Sehnat hodináře-elektromechanika co umí spravit ladičky je docela oříšek.

Odesláno

Toho sa prave obavam, uprimne, v Bratislave mam problem zohnat hodinara na odpadnutu rucicku zo seik. Pokial by som pocital s tym, ze ta masinka pojde, tak by som ich dal aspon vylestit a doprial im novy cifernik. Niesom si isty, ci sa potom cena neposunie na akekolvek ine omegy. Ale ladicka ma lakaju uz dlho, pohyb tej sekundovky je neskutocny.

Odesláno

Nakoniec som si s predavajucim pokecal asi hodinu a pol, vyklul sa z neho fasa chlap co ma vztah k tym hodinkam vacsi ako som si myslel a hodinky som nezobral. Vraj sa mu ozvali dalsi traja ludia co mali zaujem, tak dufam ze ich nakoniec kupil niekto z chronomagu a bude z nich mat radost. Mozno som na take nieco este nedozrel, ladickovy strojcek je super, ale asi sa k nemu musim dostat nejak postupne. Vo Frankfurte som nasiel jeden obchodik so zameranim na pouzite hodinky a nahradne diely, cifernik a rucicky a sklo by na ne vyslo viac ako som ochotny dat a objednavanie dielov z ebayu, cakanie a hladanie hodinara co to vie dat doporiadku aby vyzerali naozaj super sa mi podstupovat z casovych dovodov nechce. Ono by ta radost presla skor ako by sa mi dostali na ruku. Kazdopadne dakujem aspon za to info ktore som tu dostal a dufam ze nebudem svoje rozhodntie lutovat :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...