Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 6. 3. 2012 v 15:23, 'brequet' napsal:

Marně se snažím přidat přílohy.

Soubor jsem zmenšil na 1,18 Mega,to je OK,vyberu soubor,chci přidat přílohu,načítá se mi to a po 100% načtení mně to hlásí :Chyba Žádný soubor nebyl označen pro nahrávání

Poraďte prosím,dříve to normálně šlo.

Dík

i 1.2 MB je poměrně hodně...

běžný JPEG při doporučeném rozlišení (zmenšení) na 800x600 px by měl mít velikost tak do 0,5MB, záleží na metodě vzorkování

tak jestli už víš, tak je to OK

Vítej do klubu

:smile_anim:

Upraveno uživatelem Quido Morava
  • Odpovědi 181
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník brequet
Odesláno

Ještě něco málom údajů k těm Hamiltonům.

Hodinky Hamilton Khaki Action Auto Chrono H63556915

ZÁKLADNÍ PARAMETRY:

Určení: pánské

Pouzdro: z ušlechtilé nerezové oceli typu 316L (švédská ocel), pásek z pravé aligátoři kůže

Sklo: antireflexní safírové (sférické konvexní)

Ciferník: bílý

Vodotěsnost: 200 m (20 bar) hloubkové potápění

FUNKCE:

Stopky: přesnost 1/6 sekundy (odhadem 1/12 sekundy), možnost měřit až 12 hodin

Kalendář: datum na pozici 6.

Otočná luneta: otočná jedním směrem - funkce pro potápění, povrch lunety tepelně upraven (TiC povrchová úprava - vysoká odolnost proti poškrábání)

Rezerva chodu: provozní záloha činí 48 hodin

Luminiscenční prvky: hodinová, minutová a sekundová rafička, indexy výborně čitelné za tmy

Zadní víčko: na 4 šrouby

Pohon : hodinky jsou vybaveny automatickým švýcarským strojkem ETA Valjoux 7753 s 27 kameny (mechanizmus hodinek obsahuje kmitavý rotor, který natahuje hlavní pero pohybem zápěstí) , krásu vnitřního provozu hodinek lze obdivovat průhledným zadním víčkem.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak už se teda taky přihlásím k majitelům krásných Hammy- od Vánoc mám Khaki Pilot s antracitovým cifrem. Ty ale teď poputují dál (alespoň by měly zůstat v rodině), jelikož je nahradila (snad už napořád) úžasná limitka Hamilton Pan Europ, číslo 1272.

Posted Image

Odesláno

Tu ostávam nič iné, už len zatlieskať Posted Image

V 25. 3. 2012 v 19:06, 'sashator' napsal:

Tak už se teda taky přihlásím k majitelům krásných Hammy- od Vánoc mám Khaki Pilot s antracitovým cifrem. Ty ale teď poputují dál (alespoň by měly zůstat v rodině), jelikož je nahradila (snad už napořád) úžasná limitka Hamilton Pan Europ, číslo 1272.

Posted Image

Odesláno
  Citovat

Tu ostávam nič iné, už len zatlieskať Posted Image

Díky! Nebýt tebe, tak je ani vlastně nemám. Do chlubícího vlákna jsi hodil odkaz na watchesgmt.com a právě tam jsem je koupil. Takže ještě jednou díky.
Odesláno

Tak preto tam svieti už odkaz SOLD :-) Sem-tam majú dosť dobre modely, takže je to spoľahlový predajca áno? Nech slúžia!

V 25. 3. 2012 v 21:35, 'sashator' napsal:

Díky! Nebýt tebe, tak je ani vlastně nemám. Do chlubícího vlákna jsi hodil odkaz na watchesgmt.com a právě tam jsem je koupil. Takže ještě jednou díky.

Odesláno

Prodejce Esteban je opravdu skvělý, musím jen a jen doporučit. Ale věř mi, že ve čtvrtek po odeslání peněz a poté co se mi Estaban do večera neozval, už se člověku honí hlavou spousta pesimistických myšlenek. Ale vše bylo v pořádku a ta rychlost mě dostala!

Odesláno

Hlásím se do klubu. Jelikož mě z nové kolekce nic nezaujalo, zůstal jsem u staré a na své narozeniny :happybday: si udělal radost a pořídil si Hamilton Khaki Field Officer H70615733. Foto přidám jindy. Absence antireflexu je znát. Fotí se to hrozně blbě. :sad01_anim:

Odesláno

Aktuálně vlastním již druhé Hamiltony. Dříve to byly Khaki Twilight na tahu a nedávno jsem přesedlal na X-Coptery H76656353, obě koupené zde na fóru. :)

Návštěvník brequet
Odesláno

Jak tak koukám na ty Pan Europ,stále více mě berou,nepotřebuji je,ale chci je,pro radost.

Je to nádherný kousek.

Odesláno
  V 6. 4. 2012 v 11:09, 'muddy' napsal:

Ok, neskrývané nadšení a taktéž se přidám do klubu majitelů :-) Myslím, že teď už není sekce, kde bych to nevytruboval Hamilton Khaki Field.

Muddy kolik máš obvod a šířku zápěstí? Ty khaki field jsou 42mm? Jsem se koukal na jiném vlákně máš fotku a zdají se mi na tobě akorát. Jsem je taky zvažoval (černá verze v titanu), ale 42mm se mi zdálo na mou ruku málo (17,5 - 5,8). Tak jsem nakonec vzal ty 44mm officery. :cigar:

post-20835-053608700 1333737745.jpg

Odesláno (upraveno)

Muddy kolik máš obvod a šířku zápěstí? Ty khaki field jsou 42mm? Jsem se koukal na jiném vlákně máš fotku a zdají se mi na tobě akorát. Jsem je taky zvažoval (černá verze v titanu), ale 42mm se mi zdálo na mou ruku málo (17,5 - 5,8). Tak jsem nakonec vzal ty 44mm officery. :cigar:

Obvod zápěstí mám podle rychlého přeměření cca 18,5 a šířku 6. To bylo hodně obecné přeměření, ale řekl bych, že to odpovídá. Asi mám specifickou ruku a opticky to k sobě prostě sedí :-))) Původně se mi zdálo 42 mm taky málo, ale

na běžné nošení mi přijdou akorát. Také jsem si pohrával s myšlenkou 44 a víc. Nutno podotknout, že mě úplně neopustil a zvažuji pro zvláštní příležitosti něco většího.

Posted Image

Ty se mi líbí prostě již od prvního shlédnutí tady na fóru, ale obávám se, že by 46mm bylo příliš. Takže zatím koukám někde v menších velikostech a prozatím i cenách a k nějaké příležitosti něco ve stylu Archimede Klasik.

Jináč t tvoje paráda, musím přiznat, že takhle ti trochu závidím ten kompletní kruh indexů, ale ne nijak zvlášť :))

btw: Nad těmi Archimedy jsem asi dva měsíce slintal v chronoshopu

Upraveno uživatelem muddy
Odesláno
  V 7. 4. 2012 v 10:03, 'muddy' napsal:

Obvod zápěstí mám podle rychlého přeměření cca 18,5 a šířku 6. To bylo hodně obecné přeměření, ale řekl bych, že to odpovídá. Asi mám specifickou ruku a opticky to k sobě prostě sedí :-))) Původně se mi zdálo 42 mm taky málo, ale

na běžné nošení mi přijdou akorát.

Tak tos mě docela překvapil. Je vidět, že se na průměr hodinek nelze na 100% spoléhat jako na určující faktor velikosti. Na tom tahu vypadají fakt hezky.

Citovat

Také jsem si pohrával s myšlenkou 44 a víc. Nutno podotknout, že mě úplně neopustil a zvažuji pro zvláštní příležitosti něco většího.

Posted Image

Ty se mi líbí prostě již od prvního shlédnutí tady na fóru, ale obávám se, že by 46mm bylo příliš. Takže zatím koukám někde v menších velikostech a prozatím i cenách a k nějaké příležitosti něco ve stylu Archimede Klasik.

btw: Nad těmi Archimedy jsem asi dva měsíce slintal v chronoshopu

Když jsem zvažoval jaké pilotky, tak jsem se díval i na tyto hamiltoňácké, ale tak nějak zvítězila klasičtější varianta v podobě XLA. Hamiltony ve skutečnosti působí docela robustně. A to bych řekl, že ten milimetr navíc nepůjde poznat. Hlavně mě odrazují obrovské ručičky a ten kontrast s malinkou šipkou vteřinovky. Na druhou stranu jsou docela zajímavé broušené číslice a velmi prima bonus v podobě day/date a 100 m vodotěsnosti. Ale jo mají něco do sebe. Jsou takové trochu jiné. Ostatně jako všechny hamiltony :smile_anim:. Od toho co mám doma officery, nebyly archimedky na ruce. Začínám si pohrávat s myšlenkou, že je zase hodím do prodeje :2guns: absenci datumovky nemůžu už dva měsíce překonat...
Odesláno

calv: Tak klasický vzhled pilotek není na škodu, právě se mi zalíbil ten trochu jiný design a jejich celková mohutnost. No, myslím, že 4mm už budou poměrně znát. Ohledně datumovky je to těžké, nejdříve jsem si

říkal, že nic takového potřeba není, ale teď bych absenci nesnesl. Teda v případě, že by se jednalo o univerzální hodinky. Kdybych je bral jako pracovní oblekovky, tak tam bych na datumovce asi tolik netrval.

Spíš jsem se nyní začal zabývat výměnou řemene za tah, ale zcela si nejsem jist výsledkem:\

Odesláno
  V 9. 4. 2012 v 13:36, 'muddy' napsal:

calv: Tak klasický vzhled pilotek není na škodu, právě se mi zalíbil ten trochu jiný design a jejich celková mohutnost. No, myslím, že 4mm už budou poměrně znát. Ohledně datumovky je to těžké, nejdříve jsem si

říkal, že nic takového potřeba není, ale teď bych absenci nesnesl. Teda v případě, že by se jednalo o univerzální hodinky. Kdybych je bral jako pracovní oblekovky, tak tam bych na datumovce asi tolik netrval.

Spíš jsem se nyní začal zabývat výměnou řemene za tah, ale zcela si nejsem jist výsledkem:\

No k těm 4mm... ty XLA mají 45mm takže to je jen o 1mm. Proto jsem to psal.

Jinak souhlas. A k hamiltonům teď tah taky zvažuji. :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...