Přejít na obsah

Rolex cifernik na zakazku?

Aleshek1

Doporučené příspěvky

Dobry den pani znalci,

predem se omlouvam za dotaz o znacce vsech znacek, ke ktere jsem - a to priznavam - jeste jakozto velky fanousek hodinarskeho sveta nedorostl.

Na jedne spolecenske akci me zaujaly na ruce jedne damy Rolex Datejust Lady (na zlutobilem tahu) s kameny (udajne brilianty) na perletove bilem ciferniku, ktery byl cely posety napisy Rolex. Na muj zvidavy dotaz mi zcervenala pani odpovedela, ze nechtela nic obycejneho, proto si tento cifernik pred zakoupenim hodinek objednala "na zakazku". Vzhledem k chovani teto damy a k tomu, ze jsem ji pozdeji videl se smesnou napodobeninou kabelky LV, jsem si svuj obrazek o pravosti hodinek udelal. :-)) Jen jsem se chtel zeptat, zda je podobny tunning u Rolex alespon teoreticky mozny?

Diky,

Ales

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Diky za odpoved! A i ten s cetnymi napisy? Nakonec jsem jej nasel na webu, ale u sr*cek za 67 $, takze odkaz nepripada v uvahu...

To už asi ne, prostě když si koupíš model s římskejma číslama a líbí se ti číselník gold dust s diamanty, jako na jiném referenčním čísle, tak si ho prostě objednáš. Nějaké custom nápisy asi ne.

Odkaz ke komentáři

Byly to presne ty posledni, skutecne nebypadaji spatne! Akorat jak jsem rikal - o pravosti v jejim pripade velmi pochybuji...

takovyhle hodinky jako faky koupis leda cilene online, od negra na plazi myslim ne. a pokud tvrdila, ze ma cifr na zakazku, tak bych tomu i veril, fejkar vetsinou o svejch fejcich nevi nic..
Odkaz ke komentáři

takovyhle hodinky jako faky koupis leda cilene online, od negra na plazi myslim ne. a pokud tvrdila, ze ma cifr na zakazku, tak bych tomu i veril, fejkar vetsinou o svejch fejcich nevi nic..

No, vzhledem k tomu dalsimu, co jsem u ty inkriminovani pani videl (jednoznacnej fake kabelky LV monogram speedy s parajicim se zipem a odlupujici se barvou z jezdce zipu, jak jsem psal) o originalite Rolexek dost pochybuju. Ja osobne fejky nesnasim, to bych si radeji koupil nejaky kvarcky za dva tisice, ale osobne jsem slysel uz tolik presvedcivych vypraveni lidi hajicich si nejsilenejsi cetky osnekud ze Straznyho - kam se hrabe baron Prasil. :-) Ale to jsem ani nechtel resit, spis mi slo doplneni znalosti na tu moznost customizace Rolex, az si treba jednou pro vysneny datejust pujdu... ;-) Diky ADMIRA za skvelej odkaz a i ostatnim za odpovedi :-)

Odkaz ke komentáři

Ja osobne si myslim, ze to byl fejk jak Brno. Rolex sice umoznuje ciselnik vymenit v ramci modelove rady (a nektere DJ na nem maji napisy ROLEX), ale rozhodne neudela zadny specificky na zakazku. Vzhledem k falesne LV kabelce, bych rekl, ze dotycna si tu zakazku vymyslela, aby se zbavila neprijemne se tazajiciho :).

Ale jak pisu, jedina mozna customizace je vymena cifru z jednech datejust na druhe.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

No, vzhledem k tomu dalsimu, co jsem u ty inkriminovani pani videl (jednoznacnej fake kabelky LV monogram speedy s parajicim se zipem a odlupujici se barvou z jezdce zipu

To jsi měl lupu, kašpare ? Spíš nám napiš co Tě vlastně štve.

Odkaz ke komentáři

Ja osobne si myslim, ze to byl fejk jak Brno. Rolex sice umoznuje ciselnik vymenit v ramci modelove rady (a nektere DJ na nem maji napisy ROLEX), ale rozhodne neudela zadny specificky na zakazku.

kurva Honzo, aspon ty se nauc cist. To neni na zakazku, ale na objednavku, kdyz mas love, a des si koupit na kram novy DJ, tak vyndaj velkou knizku, kde ti ukazou nepreberne mnozstvi ciferniku, ty jen ukazes prstem a do dvou mesicu mas.

Ja fakt nechapu, jak muzete z fleku tvrdit, ze to byl fake, kdyz ste to nikdo nevidel, a a expert, co se na to dotazuje, ma jen velice povrchni znalosti o rade Datejust. Spis mam dojem, ze sam dotazujici ma ohledne dotycne nejaky komplex..

Odkaz ke komentáři

kurva Honzo, aspon ty se nauc cist. To neni na zakazku, ale na objednavku, kdyz mas love, a des si koupit na kram novy DJ, tak vyndaj velkou knizku, kde ti ukazou nepreberne mnozstvi ciferniku, ty jen ukazes prstem a do dvou mesicu mas.

Ja fakt nechapu, jak muzete z fleku tvrdit, ze to byl fake, kdyz ste to nikdo nevidel, a a expert, co se na to dotazuje, ma jen velice povrchni znalosti o rade Datejust. Spis mam dojem, ze sam dotazujici ma ohledne dotycne nejaky komplex..

Jo, to je mozny. Pak to ale neni "na zakazku" (jak se pise v prvnim prispevku), ale proste jen objednavka novyho cifru na vymenu. Ale uznavam, ze tohle se mohlo ztratit v informacnim sumu.
Odkaz ke komentáři

Jo, to je mozny. Pak to ale neni "na zakazku" (jak se pise v prvnim prispevku), ale proste jen objednavka novyho cifru na vymenu. Ale uznavam, ze tohle se mohlo ztratit v informacnim sumu.

nevim, taky strilim od boku

pani si zrejme akorat spletla pojmy na zakazku a na objednavku..

Odkaz ke komentáři

@ Snow: Stve mne spousta veci (dane, zacpy na magistrale, atd.), ale ver mi, ze tohle je mi uplne ukradeny - at si kazdy dela, co chce. Chtel jsem jen vedet, jestli je mozne customizovat cifernik Rolex timto zpusobem, pridal jsem i duvod, proc jsem se o to zacal zajimat (znacka Rolex je pro me jinak velmi okrajova zalezitost)t. Nic vic, nic min.

@sibirnaya: Povrchni znalosti o modelove rade datejust i dalsich radach Rolex priznavam a priznal jsem to i v puvodnim prospevku.. Treba se to casem zmeni. A komplex? :-) Nerekl bych. ;-)

Z meho pohledu jsem se dozvedel vse potrebne, diky vsem za prispevky, dalsi diskuse nad komplexy, nekomplexy a osobni utoky pro me postradaji smysl. Diky. Ales

Odkaz ke komentáři

ja ti jen tvrdim, ze pokud si nekdo koupi tenhle cifr, vetsinou je to na objednavku, hodinky s timhle nebyvaj bezne skladem u AD, a pokud si nekdo koupi tyhle hodinky jako fake, tak ti nebude tvrdit, ze ten cifr je na objednavku, bo o tom zpravidla picu vi. Pani samozrejme muze spadat mezi tu mensinu, ktera to ma jinak, nerikam, ze ne..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...