pippin Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Dobrý den, chci si v tomto obchodě koupit citizen AS 4050. Po přechodu k pokladně se objeví hláška: Je nám líto. Tato položka nemůže být dodávány již ke zvolenému cíli. Prosím, kontaktujte nás. We're sorry. This item can't be shipped anymore to your selected destination. Please contact us Neví někdo v čem je problém? V létě jsem tam koupil hodinky na dobírku bez problémů.
xxcarlos Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Asi udělali restrikce, mě se to ted stava casto a to ikdyz chci poslat veci na virtualni adresu:-(
klaucz Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Dobrý den, chci si v tomto obchodě koupit citizen AS 4050. Po přechodu k pokladně se objeví hláška: Je nám líto. Tato položka nemůže být dodávány již ke zvolenému cíli. Prosím, kontaktujte nás. We're sorry. This item can't be shipped anymore to your selected destination. Please contact us Neví někdo v čem je problém? V létě jsem tam koupil hodinky na dobírku bez problémů. Mají zákaz posílat do ČR. Navíc cena cca 13 000,- není až zas tak zajímavá.
pippin Odesláno 4. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 V tom případě poprosím o radu, kde jinde koupit za dobrou cenu.
xxcarlos Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Ja byc to vyresil takto: Citizen Promaster Pilot Watch Radio Chronograph AS4050-01E Je to v ramci EU...
pippin Odesláno 4. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Já bych chtěl AS4050-51ECo je v rámci EU ?
xxcarlos Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Ten prodejce z Italie, nebudes platit DPH
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se