Přejít na obsah

Storm navigator a expo blue

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:02, 'mrazik' napsal:

Ono by to možná chtělo zvážit ještě jednu věc. Aby bylo možný vidět fotky, tak se musí člověk registrovat. Což může být jedna z příčin toho zaplevelování. Když se už někdo regne, tak se ho zmocní touha publikovat a už to jede.

Jinak všem se omlouvám, ale nemohl jsem si pomoct.

Zase to vem takhle: Takovýmhle chováním se odkope a ty budeš váhat si od takového ....... něco koupit, protože neseriozní chování se dá s úspěchem předpokládat. Někoho odradí, někoho odkope :)
  • Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:03, 'mrazik' napsal:

Prosim tě a co jako Ti kdo může závidět? Ty oběti. Měl bys být obětován, ale je to nelegální přeci.

no tych 50 prispevku mu evidentne trha zile inak ty si sa tez nabalil prispevkama pekne :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:05, 'Onisau' napsal:

Zase to vem takhle: Takovýmhle chováním se odkope a ty budeš váhat si od takového ....... něco koupit, protože neseriozní chování se dá s úspěchem předpokládat. Někoho odradí, někoho odkope :)

jako sory ja nic nepredavam ani nemam vplane vsetko ci si kupim kupujem preto ze sa mi to paci a urcite to nebudem predavat

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:00, 'skyner' napsal:

neviem ako ty ale ja na nete cudzim ludom nezverejnujem osobne udaje co ak ti napisem kolko mi je potom sa opitas na adresu atd a za par dni ma znasilnis tak to nie fakt dik ale nie :D

tebe už stejně někdo má, viď ty šoumene :smile_anim:
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:06, 'vraby' napsal:

tebe už stejně někdo má, viď ty šoumene :smile_anim:

jo bohuzial pre teba viem ze to bola od teba premyslena kontrolna otazka a bohuzial pre teba ano takze nemas sancu :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:05, 'skyner' napsal:

no tych 50 prispevku mu evidentne trha zile inak ty si sa tez nabalil prispevkama pekne :D

Tak se ty Einsteine podívej na počet příspěvků starých bardů, než začneš plkat něco o závisti. Tady jde o to, že lidi co se tu scházej dodržujou určitej kodex při komunikaci, což Tobě asi pořád uniká.
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:08, 'skyner' napsal:

jo bohuzial pre teba viem ze to bola od teba premyslena kontrolna otazka a bohuzial pre teba ano takze nemas sancu :D

hned mi to bylo jasné podle těch hodinek,kluku jeden ušatej.
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:09, 'mrazik' napsal:

Tak se ty Einsteine podívej na počet příspěvků starých bardů, než začneš plkat něco o závisti. Tady jde o to, že lidi co se tu scházej dodržujou určitej kodex při komunikaci, což Tobě asi pořád uniká.

no ale to je vasa chyba ze mi tu stale pisete ja len odpisujem na prispevky a nikoho som nenapadol ako prvy ani neurazil a ani som nikomu ako prvy nenapisal len som reagoval nato co mi pisali a ked sa niekomu nepaci ako pisem nech radsej nic nepise a vobec nevstupuje co ty nato???

Odesláno

Co já na to? No že si prosťáček, kterej to asi nepochopí. Zatím jsi tu jen rozptýlením, ale asi už brzy nebudeš. Teda pokud Ti to nedojde.

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:17, 'mrazik' napsal:

Co já na to? No že si prosťáček, kterej to asi nepochopí. Zatím jsi tu jen rozptýlením, ale asi už brzy nebudeš. Teda pokud Ti to nedojde.

fakt???/ no nekecej :D

Odesláno

Lidi buďte rádi, že tu není prvního ledna nuda :) .

Skyner nic prodávat nebude, to si pohlídáme. Ještě ten slovník maličko upravit, aby tam nepadala ta ostrá slovíčka a třeba to půjde, co Skynere?

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:23, 'Jay Doll' napsal:

Lidi buďte rádi, že tu není prvního ledna nuda :) .

Skyner nic prodávat nebude, to si pohlídáme. Ještě ten slovník maličko upravit, aby tam nepadala ta ostrá slovíčka a třeba to půjde, co Skynere?

ale sak jasne od upozornenia som ziadne nepouzival ale vysvetli mi preco ma stale drazdia? to bude asi ten plevel ty ludia co drazdia otych tu niekto pisal

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:24, 'skyner' napsal:

ale sak jasne od upozornenia som ziadne nepouzival ale vysvetli mi preco ma stale drazdia? to bude asi ten plevel ty ludia co drazdia otych tu niekto pisal

Já ti to vysvětlím velice jednoduše a jasně. Příjdeš-li do nějaké komunity a myslíš-li svůj vstup tam vážně a poctivě, tak by ses měl chovat slušně, vstřícně a skromně. Ty děláš pravý opak, takže budeš mít už asi navždy u zaběhlých členů fóra zavřené dveře pro solidní komunikaci. Toto bys mohl pochopit a cítit. Takže buď ti jde jen o pruzení a odreagování se z nějaké kocoviny po Silvestru, nebo je to legrace, nebo jsi tak nerozumný. Pokud to tady myslíš vážně, tak bys asi měl pod stávajícím nickem skončit, založit si nový a začít znovu jako slušný člověk, který chce spolupracovat a podílet se na chodu fóra.
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:31, 'pavča' napsal:

Já ti to vysvětlím velice jednoduše a jasně. Příjdeš-li do nějaké komunity a myslíš-li svůj vstup tam vážně a poctivě, tak by ses měl chovat slušně, vstřícně a skromně. Ty děláš pravý opak, takže budeš mít už asi navždy u zaběhlých členů fóra zavřené dveře pro solidní komunikaci. Toto bys mohl pochopit a cítit. Takže buď ti jde jen o pruzení a odreagování se z nějaké kocoviny po Silvestru, nebo je to legrace, nebo jsi tak nerozumný. Pokud to tady myslíš vážně, tak bys asi měl pod stávajícím nickem skončit, založit si nový a začít znovu jako slušný člověk, který chce spolupracovat a podílet se na chodu fóra.

Klid, to je určitě jen nějaký recesista.
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:55, 'Dantechno' napsal:

Jako prvni obrazek mi google na dotaz "skyner" vyhodil tohle :

post-6982-028041100 1325451310.jpg

to si pletes ze svoju mamku ale vpohode nam to nevadi ze poukazujes na druheho aby si maskoval co mas doma :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 20:34, 'mrazik' napsal:

Klid, to je určitě jen nějaký recesista.

Doufejme, že je to recesista, protože číst více než jeden řáde je utrpení. Psaný projev dostává pěkně na pr.el.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...