Přejít na obsah

Festina 16488-3

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před pěti rokama jsem koupil festiny tour de france 2005 a myslel jsem,jak skvělý hodinky nemám na ruce...pak jsem našetřil nějaké peníze,objevil tohle šílené fórum a dnes mám na ruce omegy seamaster...někdo tu psal pravdu,mrkni na tohle vlákno za dva roky... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moj nazor. Festiny som mal, model TdF 2005. Niekde som to pisal aj vo vlakne. Sli bezproblemovo a este aj idu novemu majitelovi. Spracovanie je dobre, povedal by som, ze lepsie ako na niektorych znackach s honosnym logom "SWISS MADE".

Co sa tyka kaucukoveho remena, ten na nich vyzera lepsie. Avsak do vody by som pouzival ocel. tah. V pohode to mozes vymienat podla nalady.

Co sa tyka porovnania s mechanickymi. Mechanicke nie je mozne pouzovat na sport, napr. pri horskej cyklistika, pri lyzovani. Aj ked prava hodinarine su mechanicke hodinky.

Takze sa nedaj odradit.

Nech ti robia radost.

Odkaz ke komentáři

Takový podobný jsem měl. Jen modrý a s budíkem. Jak jsem už psal, stále na ně s láskou vzpomínám. Sloužily mi asi 6 let. Nosil jsem je denně, koupal se v nich v moři. Jednou ročně jsem nechal vyměnit řemínek a ob rok s baterkou sklíčko. Prostě první slušnější hodinky.

A s tou Čínou to se zase nesmí tak moc šlukovat. Obzvlášť v dnešní době kdy je drtivá většina spotřebního zboží a elektroniky z Asie. Kdyby by český soudruh tak pilný a levný, stály by všechny ty fabriky tady. Ono se to tu opakuje často jako mantra, ale je potřeba to brát s rezervou.

100% prispevok. Prst hore.
Odkaz ke komentáři

Moj nazor. Festiny som mal, model TdF 2005. Niekde som to pisal aj vo vlakne. Sli bezproblemovo a este aj idu novemu majitelovi. Spracovanie je dobre, povedal by som, ze lepsie ako na niektorych znackach s honosnym logom "SWISS MADE".

Co sa tyka kaucukoveho remena, ten na nich vyzera lepsie. Avsak do vody by som pouzival ocel. tah. V pohode to mozes vymienat podla nalady.

Co sa tyka porovnania s mechanickymi. Mechanicke nie je mozne pouzovat na sport, napr. pri horskej cyklistika, pri lyzovani. Aj ked prava hodinarine su mechanicke hodinky.

Takze sa nedaj odradit.

Nech ti robia radost.

Prosim o info, o ktere znacny swiss made jde? Ktere jsou hure zpracovane nez Festina?

A prosim o info, kde jsi vzal informaci, ze mechanicke hodinky neni mozne pouzivat pro sport.

Odkaz ke komentáři

Prosim o info, o ktere znacny swiss made jde? Ktere jsou hure zpracovane nez Festina?

A prosim o info, kde jsi vzal informaci, ze mechanicke hodinky neni mozne pouzivat pro sport.

Ja nemam informacie z internetu. Alebo mi chces povedat, ze mechanicke hodinky zvladnu MTB cyklomaraton?

Napr. Golana.

Odkaz ke komentáři

A jak jsi to porovnaval, to zpracovani? Asi ciste subjektivne.

Mechanicke hodinky jsou proverene desitky let, byly na Mt.Everestu a stejne tak v nejvetsich hloubkach, nosili je vojaci i kosmonauti, stejne tak piloti a potapeci a ty taky blabolis neco o tom, ze nejsou vhodny pro sport.

Ja rozumim, ze Festina ze pro tebe etalon hodinariny, ja to respektuju. Stejne tak ja proti nim mam averzi, ale to jeste neznamena, ze si budu vymyslet nesmyslne historky.

Odkaz ke komentáři

Mechanicke hodinky jsou proverene desitky let, byly na Mt.Everestu a stejne tak v nejvetsich hloubkach, nosili je vojaci i kosmonauti, stejne tak piloti a potapeci a ty taky blabolis neco o tom, ze nejsou vhodny pro sport.

Ja rozumim, ze Festina ze pro tebe etalon hodinariny, ja to respektuju. Stejne tak ja proti nim mam averzi, ale to jeste neznamena, ze si budu vymyslet nesmyslne historky.

Ono spíš ,,není možné" bylo myšleno ,,není vhodné".

Jinak gratuluju k novým hodinkám. Jak už jsem psal, tato konfigurace mě osobně moc sexy nepřijde, ale nějak se začít musí. Ať slouží.

Odkaz ke komentáři

Co sem tahas potapacov a vojakov? Ja vravim, ze mechanicke hodinky nie su vhodne na sport. Pri sporte su otrasy. Pod pojmom sport nemyslim adrenalinove zazitky pri golfe, kolkach a gulecniku.

Kolko MTB maratonov si odtiahol? Daj mi tvoje Rolexy, Omegy na jednu MTB sezonu a ja ti ich vratim v sacku, expert. Bavim sa o tom, ze vydrzia viac rokov, bez toho aby sa vaznejsie poskodili.

Kolko Festin si mal na ruke? Ze si taky fundovany hovorit o ich kvalite?

Odkaz ke komentáři

Co sem tahas potapacov a vojakov? Ja vravim, ze mechanicke hodinky nie su vhodne na sport. Pri sporte su otrasy. Pod pojmom sport nemyslim adrenalinove zazitky pri golfe, kolkach a gulecniku.

Kolko MTB maratonov si odtiahol? Daj mi tvoje Rolexy, Omegy na jednu MTB sezonu a ja ti ich vratim v sacku, expert. Bavim sa o tom, ze vydrzia viac rokov, bez toho aby sa vaznejsie poskodili.

Kolko Festin si mal na ruke? Ze si taky fundovany hovorit o ich kvalite?

Potapeni je taky sport, pokud to nahodou nevis. A kolko jsi toho srovnal ty - kolikrat jsi absolvoval MTB Maraton s Omegama, Rolexama a srovnal jsi to s Festinou? Nikdy. Takze je to jen tvuj dojem. Co mechanicky hodinky Marathon, Traser, Fortis, apod. Nic?

Proste Festina je nejlepsi Posted Image

Howg.

Odkaz ke komentáři

Ono spíš ,,není možné" bylo myšleno ,,není vhodné".

Jinak gratuluju k novým hodinkám. Jak už jsem psal, tato konfigurace mě osobně moc sexy nepřijde, ale nějak se začít musí. Ať slouží.

"neni mozne" je mysleno "neni mozne"......čili nesmysl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...