Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nokia je doma a už nastúpila do služby :-) prinesiem, nech vidíte ako má vyzerať mobil...ľudia čo ma s ňou vidia si myslia, že som sociálny prípad :-)

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zraz o týždeň a piati prihlásený - z toho jeden, ktorý by tam bol aj bez zrazu...napísal som SZ osemnástim a stretneme sa piati?? Chápem, že každý má svoj pracovný aj súkromný život...ale aby sa to nejako nedalo zariadiť - keď zraz je avizovaný mesiac vopred...

Odesláno

Zraz o týždeň a piati prihlásený - z toho jeden, ktorý by tam bol aj bez zrazu...napísal som SZ osemnástim a stretneme sa piati?? Chápem, že každý má svoj pracovný aj súkromný život...ale aby sa to nejako nedalo zariadiť - keď zraz je avizovaný mesiac vopred...

Promiň, že jsem neodpověděl, úplně jsem na to zapomněl....teď se tam nedostanu, ale měl bych jeden dotaz- co udělat sraz v týdnu před Vánocemi (18., 19. a 20.)? Tam bych to měl mít úplně volný, navíc rodina bude v Čechách, samozřejmě je to jenom návrh

Odesláno

Promiň, že jsem neodpověděl, úplně jsem na to zapomněl....teď se tam nedostanu, ale měl bych jeden dotaz- co udělat sraz v týdnu před Vánocemi (18., 19. a 20.)? Tam bych to měl mít úplně volný, navíc rodina bude v Čechách, samozřejmě je to jenom návrh

Skúsiť to môžme...uvidíme aký by bol záujem...

Odesláno (upraveno)

Caute, hlasim sa do fronty, ale ucast zatial neslubujem, kedze budem mat pracovne povinnosti.

pato

1. fobus
2. Gerhard
3. robo
4. huhu4d
5. itSTYle

6. pato31681

Upraveno uživatelem pato31681
Odesláno

Veru...budeme sa musieť uspokojiť s tou onou...demokraciou s prepáčením...tak dúfam, že zajtra sa nás tam zlezie čo najviac...a skúste niekto vziať fotoaparát...nech máme nejaké fotky na pamiatku :-)

Odesláno

ďakujem všetkým za prijemne posedenie dnes večer a hlavne organizátorovi. Videl som aj nový mobil je to riadna "pecka"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...