Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zvažuju momentálně koupi Tissotů nebo Certin a jsem překvapený rozdílnou dostupností těchto dvou značek na trhu. Na českém jsou obě zastoupeny poměrně hodně, ale ve světě už je to horší. Tissoty se dají sehnat skoro kdekoliv, kdežto Certiny skoro nikde.Myslíte, že je to jen politika Swatch group nebo je za tím něco jiného? Po "ošahání" hodinek obou značek v prodejně (ani od jedné jsem hodinky zatím neměl) mi Certiny přijdou jako solidnější/festovnější a lépe zpracované (subjektivné pocit). Tohle a jejich dostupnost z nich v mých očích dělá cennější značku než Tissot, jehož hodinky jsou, jak bych to řekl, takové nablýskané, hezké na oko, ale ne tak festovní. Tolik můj dojem a rád bych věděl, jak to vidíte vy.

Odesláno

Ahoj, v žádném případě se nechci pasovat na odborníka. Zrovna jsem se na fóru podělil o zkušenost s Certinami. S Tissotem zkušenosti nemám, Do teď jsem Tissot bral jako o fous lepší značku než Certina, snad díky občasné reklamě.

tady je odkaz

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44676-certina-ds-podium/

p3k

Odesláno

Díky za příspěvek. Ty Certiny vypadají pěkně. Zajímalo by mne, jak je to s tou přesností. Když jsou to quartzky, tak by to mělo být sotva měřitelné, ne? Bylo by asi divné, kdyby dělaly víc než +-1s/den.

Odesláno (upraveno)
  V 3. 1. 2012 v 20:15, 'bovien' napsal:

Díky za příspěvek. Ty Certiny vypadají pěkně. Zajímalo by mne, jak je to s tou přesností. Když jsou to quartzky, tak by to mělo být sotva měřitelné, ne? Bylo by asi divné, kdyby dělaly víc než +-1s/den.

ahoj

díky za pochvalu-

Hodninky jdou na sekundu přesně, ale pokud si vzpomenu, tak se za půl roku mrknu znovu:)

Upraveno uživatelem p3k

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...