Jay Doll Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Měl bych prosbu, potřebuju rychle půjčit hodinářský šroubováček. Velmi malý křížový. Není někdo z vás v okolí Dlouhé ulice v Praze a nebyl by ochoten ho zapůjčit na 5 minut? Kdyžtak SZ Díky
Hasič Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Já ho mám, ale Chomutov. Jinak jsem koupil celou krabičku těchle kvalitních hajzlů v Interšpáru ve vše za 29! a jejich tam 10, používám to na brejle! Jinak to maj opraváři mobilů, co vím. Hasič
Jay Doll Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Díky moc za nabídku, ale je to malinko z ruky
Návštěvník Kamil Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Jestli si přijedeš do Karlína...
Hasič Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Díky moc za nabídku, ale je to malinko z ruky Mohu Ti ho poslat MMS! ale prd Ti to pomůže, měj a přeji štěstí se sháněním x šroubováčku!
Jay Doll Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Díky všem co se ozvali, tedy jmenovitě Hasičovi. Nakonec jsem něco narychlo sehnal v OBI
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.