Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panstvo dosiel mi objednany adapter na g-shoky,ale urobil som hlupost nezistil som pred kupou ci bude kopaktibilny z mojim GW 3000. a samozrejme,ze neni. Napisal som do Casio UK a bol som akurat odkazany na nejake servisne stredisko,ktore ma moj problem u prd...le

Panstvo poprosim Vas neviete aky adapter na g-shock model GW 3000 mam kupit a kde?Este podotazocka-aka velkost srobovaka(skrutkovaca)je u G-shocku?

Tento tip mam,dokonca dva kusi.(predajca bol nejaky rozsafny :o),ale neni spravny na GW3000.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mám doma tenhle http://watchshock.co...00x/DW-002S-9T/ podle obrázku to vypadá, že by tam mohl jít... I když by asi vypadal děsivě... Každopádně kdybys chtěl, můžeš jej alespoň zkusit.

Taketo su gw3000 rozobrane.Tak neviem ci to bude sediet.Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To sa naozaj na tomto fore nenajde nikto co poradi? Alebo tip na koho sa mam obratit. Heeeeeeeeeeelp. Mam doma nadherny orig.g-shock strap,2krat adaper-co mi je na prd a neviem to skompletizovat Posted Imageto sa mam Posted Image?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...