Přejít na obsah

Victorinox swiss army, certina do 10K

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny chronomagory :) vybírám mezi 3 hodinkami popřípadně něco podobného ve stejné ceně.Pokud možno ne chronograf.Všechny mají safírové antireflexní sklíčkoa vodotěsnost 10-20bar. Jedná se o tyto hodinky

1. Certina DS First

POPIS

* Kód: 115.7184.42.67

* Vodotěsnost: 200M

* Materiál pouzdra: ušlechtilá ocel

* Velikost pouzdra: průměr 41 mm

* Typ: Pánské

* Sklíčko: safírové antireflexní

* Barva číselníku: černý

* Strojek: quartzový ETA 955.112

* Náramek: kov

* Funkce: otočná luneta, EOL

Posted Image

2. Certina DS Action

Posted Image

3.Victorinox Swiss Army - Maverick GS

Pouzdro: ocel + aluminium

Řemínek: ocel

Rozměry: 43x43 mm

Napájení: Quartz - Ronda 715 5 jewels

Vodotěsnost: 100 m

Záruka: 36 měsíců

Funkce: tvar pouzdra: kulaté, barva ciferníku: černá, styl: módní, typ: analogové, luneta: jednosměrně otočná, sklo: safírové, luminiscence: ručičky, ukazatel data: datumovka, barva řemínku/tahu: stříbrná

Posted Image

Odesláno

Prďácký teda jsou :) značka asi v pohodě a kalibr se nezdá nijak špatný, jen váhám zda-li vydrží tolik co slibuje certina DS. Ta jejich nárazuzdornost je asi zavádějící jen řeším sebemenší detail pro správný výběr :) co se týče designu tak vedou victorinox samozrejmě :) a DS Action jsou v těsném závěsu.

Odesláno

Za mně Certina DS Action, z tvého výběru se mi líbí nejvíc. Navíc s Certinou mám osobní pozitivní zkušenosti - mám třetím rokem DS Podium a neměl jsem s nimi žádné problémy.

Odesláno

co sem tak koukal tak se mi zamlouvaji vojenske hodinky :) takze pokud nekdo dobry napad na vojenske hodinky viz. Victorinox Maverick GS sem s nima :)

Odesláno

nikdo nic tak sem to zkusil nejak rozseknout a vitezem jsou Victorinox Maverick GS :) vzhledem k cene koupim s kovovym tahem a pryzovy dokoupim :) jen jestli by mi mohl nekdo nastinit zkusenosti s Amazon.com

s kovovym tahem

http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss-Army-241435-Maverick/dp/B0040FNQVQ/ref=sr_1_3?s=watches&ie=UTF8&qid=1326628011&sr=1-3

pryž

http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss-Army-241436-Stainless/dp/B0040FNR0G/ref=sr_1_4?s=watches&ie=UTF8&qid=1326628011&sr=1-4

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...