w.a.l.t.e.r. Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 divate se nekdo na tento serial? Vedel by nekdo co to ma pan Topfer za hodinky? Vypadaji masivne a ten kozeny pasek s velkou podlozkou ... A vubec dalo by se nekde zjistit, co zdobilo ruce naseho cetnictva?
Otto Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 To mně taky pokaždý práskne do očí, když koukám na nějaký ten díl. Ale nikde jsem nic nevyčetl, dokonce ani v muzeu Policie a četnictva to nikde není. Mám pocit, že obecně četnictvo nijak své lidi hodinkami nevybavovalo vždyť i uniformy si četníci nechávali šít sami ( na to dostávali od státu příspěvek ).
Onisan Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Četníci obecně žádné hodinky nedostávali. Pokud ano, tak za odměnu :-)
panacea Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 ...řekl bych že nosí staré OMEGY. jednou jsem něco takovýho viděl v reálu u známého, on je nosí furt...řekl bych že to jsou Omegy, ale tuku do ohně nedám..:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se