Palo S. Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Pred cca 2 rokmi mi z bytu kradli 2 ks Breitlingov. Policia vysetrovala, ja som nahlasil vyrobcovi aj vsetkym BA oficial predajcom a pokusal sa ich "najst" vsemoznymi cestami. zial bez uspechu. Dokonca som pisal vyrobcovi "tucny" list, kde som popisal situaciu, poskytol dokumentaciu a na konci poziadal, ci by boli ochotny na presne tieto dva modely ( alebo aspon jeden ) poskytnut nejake speci podmienky na opatovny nakup... ich odpoved sa obmedzila na informaciu " je nam to luto a cisla sme zaregistrovali do databazy a ked sa niekedy najdu budeme vas kontaktovat", cim ma celkom ako vyrobca sklamali. ak sa nahodou niekomu dostali do ruky ako vyhodna kupa, resp by mu boli v buducnosti ponuknute, ponukam stedru odmenu za vratenie resp. poskytnutie info. ( odkupim ich naspat bez akehokolvek kontaktu na policiu alebo akejkolvek dalsej aktivity ) mam k nim vsetky doklady a krabice, nahradne remene etc... a hlavne mi je za nimi luto.. takze udaje: Breitling Navitimer World, REF. A24322, Serial No. 2234825, gekauft am 5.3.2007 im Geschäft VAGNER, Kärntner Strasse, Wien, Österreich. boli na novom Kroko remeni s preklapackou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Superocean Héritage 46, Ref. A1732016C734144A, Serial No. 1089233, gekauft am 27.08.2007 im Geschäft A.HABAN, Kärntner Strasse, Wien, Österreich. Origo mash. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zobrali este jedny zlate NOS seamastre, ale k tym nemam ziadne doklady. zaujmave je ze vo vinderi z ktoreho ich vzali bolo dalsich 15 ks, ktore asi nepoznali, tak nechali tak... 3x vintage zenith, 1x vintage omega, rado, zeno etc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enslow Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 sry za offtopic ale pre toto som sa zabvil tej kopy hodiniek co som mal..stale haluze co ked mi to niekto ukradne..radsej som to popredal a nechal si dva ks
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se