Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..intenzivna mailova komunikacia s Roelom na www.lex-watches.com ohladom Rolex Milgauss. Nebude to moj rozpocet x 2, ale menej :) Cena je viac nez prijemna oproti inym eshopom nevraviac o kamennych predajniach, zatial to naviac vypada na free insured shipping Len dufam, ze tam nebude nejaky zadrhel. Cital som tu pozitivne referencie na tento eshop, tak snad...

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zaplatene via bank transfer, potesilo ze poplatok za ? prevod v ramci EU je len jedno euro alebo tak dako, cakal som viac, cize posledny bocny naklad eliminovany. Snad. Uz len si dopredu nastudovat, ako vlastne s takym novym artefaktom narabat, ako dlho si ho treba zbozne obzerat kym si ho vobec dam na ruku, ako ho rucne natiahnut, nastavit cas, kde v BA si dam upravit tah, aky winder na to kupit, atd, atd..Any help v tomto ? Dakujem vopred .V tom napati a rozochvemi sa urcite budem nesustredene vrtiet, a nerad by som nieco zmrvil este skor kym mi tie hodinky vobec ukazu, kolko je hodin.Ak tu je nieco, naco si mam dat pozor, prosim o radu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...