Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dvě novinky druhé poloviny roku 2005. Které se vám víc líbí?

1. Rainer Brand Argus (v provedení chronometer 1.950 EUR)

RBArgusCOSC.jpg

2. Nomos Tangomat s novým in-house automatickým kalibrem (1.480 EUR)

nomoszeta.jpg

Odesláno

Já bych se přiklonil k RB, Nomos mají podle mne příliš tenký okraj kovu kolem skla a vypadaji až moc křehce a zranitelně.

Odesláno

Jen tak mimochodem, netusi nekdo z Vas kdo by mohl vyrabet neco v podobnem designu jako Nomos s prumerem pouzdra minimalne 40mm, modrenyma rucickama a za trosicku lidovejsi cenu?

Ty hodinky mne uplne ucarovaly, font tech cislic, ta kremova barva ciferniku, jemne rucicky, uzka luneta, proste parada...

Odesláno

Ted mam kapku dilema, ktere vybrat, zda radeji vetsi bez mimostredne vterinovky za to vsak s kremovym cifernikem, nebo mensi s mimostrednou sekundovkou a bile. 35.5mm je ale uz strasne malo takze to asi bude jednoduchy vyber a navic jeste usetrim :)

b10.jpg

Odesláno
Tyhle kokretni 390EUR (s kozenym remenem). Sranda oproti Nomos ;) S centralni vterinovkou dokonce 299!

Za nový in-house kalibr se u NOMOS platí. Původní (a menší) Nomos Tangente s upravenou natahovací ETOU/Pesaux je za 690, s "vlastním" natahovacím Alpha strojkem za nějakých 850,- .

Flaxi pozor: Stowa s mimostřednou vteřinovkou má pouzdro jen 35,5 mm :P !!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Stowa je moc pěkná a bauhaus obvzlášť. Mám rád kulaté hodinky s tenkou obrubou sklíčka a jednoduchý ciferník.

Jinak je zajímavá i jejich sekce "museum".

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...