Petr Svenda Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Pár rychlejch cvaků s lepšim foťákem, bez úprav. Sakra, ty jsou paradni. Neco takoveho bych potreboval na chatu k sekerce! edit: Jinak, moc pekna dvojka. Povedena. Upraveno 2. února 2012 uživatelem Petr Svenda
Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Ty Perrelety jsou opravdu parádní hodinky !!!
vrcan Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 500M su krasne a orig hodinky! Totalne technicky look, trosku mi pripominaju koboldy, ale maju svoju vlastnu tvar. Jedine co mi na nich vadilo a odradzalo od kupy bolo to, ze nemali tah v ponuke a oranzova minutovka, nejako sa mi tam nehodi. Lahko otacajucu lunetu som si vsimol vtedy aj ja, myslel som ze je to problem konkretneho kusu. Krystal je uzasny! Cenovo su inak dost drahe vzhladom na Seiko stroj, co aj dost bolo kritizovane. Ale paradne hodinky, aj lutujem ze ich nemam... gratulujem!!
Micey Odesláno 25. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Díky za kladný ohlasy, ještě jedna s Perreletama:Edit: Taky jsem aspoň ty Perrelety mohl trochu ohadříkovat, koukám:) Upraveno 25. února 2012 uživatelem Micey
marty87 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Super drobeček, ať slouží. Já je mít na ruce, tak asi přepadávám
Lihard Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Dal jsem na ně zatím tah z Armida A1. Co nyslíte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se