Vlado Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Ahojte, rozmyslam nad kupou longines hydroconquest alebo tissot le locle..ktore by ste si vybrali vy? Foto tu asi nedavam, lebo kazdemu chronomagorovi je asi jasne o ake modely ide..
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Ja hlasuji pro Longines.
tenge Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 I já bych vzal longines..čekám, které mi budou sedět víc až je zkusím o příštím víkendu v Brně či Olomouci... Apropos jsou docela typově od sebe..
Almi Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Vlado, samozrejme že Longines a najlepšie čierne Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Almi
Chorche Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Jednoznačně Longines - vyšší liga než Tissot, HC jsou univerzálenější hodinky než LeLocle.
emef Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 S těma Tisstokama už jsem se jednou v hodinářství mazlil a musím říct, že se mi neskutečně líbily. Na druhou stranu mi ale přišly už takové docela "vyspělé". V tom smyslu, že nevozím děti oktávkou do školy. Takže mi z toho vlastně teď lezou Longines, protože mají univerzálnější vzhled. A navíc co si budem, říct někomu "na ruce mám londžínksy" zní sakra dobře.
Zeppelin Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Přesně jak tu říkal Chorche, Longines je prostě úplně někde jinde hlavně co se týče prestiže a elegance. Sem jednoznačně pro Longines
Makky Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Ja mám akurat doma čerstvé longines HC a taktiež mám aj tissot, ale tie vlastním už dlhšiu dobu a poviem ti, že nemáš nad čím premýšlať Longines!!! krajšie, luxusnejšie úplne iný pocit mať na sebe tissot a longines... longines oveľa lepšie!
Vlado Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 dakujem za odpovede chlapci... objednavam teda asi longiny...od nemeckeho autorizovaneho dealera z nemecka..chemnitz...po mail komunikacii mi dali zlavu z 875 ? na 830, s tym ze naklady preberaju na seba a poslu to premiovou zasielkou cez dhl..mailova aj telefonicka komunikacia bola skvela... co sa o slovenskych a ceskych distributoroch neda povedat..bud neodpovedali vobec, alebo prisla odvpoved ze ziadne zlavy nedavaju...Sehr geehrter Herr xxxxxxxx, recht herzlichen Dank für Ihre e-Mail Anfrage. Gern sind wir Ihnen als einer der größten offiziellen Konzessionäre von Longines ein kompetenter Ansprechpartner und senden Ihnen die HydroConquest Herrenuhr Automatik 41mm blau L36424966, Art.-Nr. 307.03.831, zum Hauspreis von EUR 830,- zu. Die Kosten für einen versicherten Versand in die Slowakei übernehmen wir außerdem gern für Sie. Die Uhr ist vorrätig und kurzfristig lieferbar. Uhrenmarken:Akteo . Alfex . Alain Silberstein . Aristo . Armani . Bering . Hugo Boss . Breitling . ck . Diesel . DKNY . Flik Flak . Fossil . Glashütte Original . Gucci . Hamilton . Tommy Hilfiger . ISEE . JOOP! . Lacoste . Locman . Longines . M&M . Marc Jacobs . Maurice Lacroix . Meistersinger . Milus . Montblanc . Movado . Mühle Glashütte . Neolog . Nomos . Oris . Philip Stein . Porsche Design . Rado . Rosato . S.Oliver . Skagen . Bruno Söhnle . Swatch . TAG Heuer . Tissot . Troika . TW Steel . Uhrkraft . Union . VenturaSchmuckmarken:Acredo . Apero . Armani . Baldessarini . Christian Bauer . Breuning . Bunz . Calgaro . Cédé . Charlotte . Chimento . ck . Damiani . Dau . DKNY . Drachenfels . S.T. Dupont . Eduard G. Fidel . Ernstes Design . Fope . Fossil . Frey Wille . Furrer Jacot . Gellner . August Gerstner . Golay . Jörg Heinz . Hellmuth . Henrich und Denzel . Angela Hübel . Werner Häring . Isabelle Fa . JOOP! . Juni . Jörg Kaiser . Max Kemper . Lapponia . Meissen . Meister . Montblanc . Niessing . Nomination . Nordform . Nymphenburg . Nuove Gioie . Odenwald . Pandora . Pianegonda . Platadepalo . Jochen Pohl . Pur . Quinn . Rebecca . André Ribeiro . Gebrüder Schaffrath . Schmuckwerk . Schoeffel . Heiko Schrem . Monika Seitter . Sickinger . Sim . Georg Spreng . Step by Step . H. Stern . Swatch Bijoux . Teno . Thomas Sabo . Charm Club . Titanfactory . Trollbeads . Wellendorff . Leo Wittwer .Wilkens . Xen
Potkan Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Dobre, ze beres blau. Vypadaji dobre! Pak nafot nejaky super snimky a pochlub se ;-)
Palo S. Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 dobra volba, hydra mam doma a su jedny z naj na denne nosenie
Vlado Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 TAk som ich dnes objednal so zlavou z nemeckej stranky... zaplatene...uvidime ked pridu hodim fotky chlapci..tiez ta komunikacia s predajcom bola super... ako jediny z oslovenych predajcov mi dali zlavu a zaslu to ako premiovy packet cez dhl..
Vlado Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 tak a longiny su doma... vsetko prebehlo OK.. len jedna chybicka krasy...dhl premiovy balik nechalo u susedov...jebovia...
Vlado Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 tak tu su modre krasavice.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Udělal si dobře. Pěkné a dobře nositelné hodinky za dobrou cenu
Potkan Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Dobry watche, chvalim Co rikas na ten tah?
Vlado Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Dobry watche, chvalim Co rikas na ten tah? Tah je velmi prijemny a poriadny kus zeleza :)hodinky su tiez skvele...zatial mi robia cca 2 sekundy do minusu..uvidime o mesiac ako sa zabehnu
Potkan Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 poriadny kus zeleza To jsem presne myslel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se