Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

rozmyslam nad kupou longines hydroconquest alebo tissot le locle..ktore by ste si vybrali vy?

Foto tu asi nedavam, lebo kazdemu chronomagorovi je asi jasne o ake modely ide.. :)

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

I já bych vzal longines..čekám, které mi budou sedět víc až je zkusím o příštím víkendu v Brně či Olomouci...

Apropos jsou docela typově od sebe..

Odesláno (upraveno)

Vlado, samozrejme že Longines a najlepšie čierne ;)

Upraveno uživatelem Almi
Odesláno

S těma Tisstokama už jsem se jednou v hodinářství mazlil a musím říct, že se mi neskutečně líbily. Na druhou stranu mi ale přišly už takové docela "vyspělé". V tom smyslu, že nevozím děti oktávkou do školy. :) Takže mi z toho vlastně teď lezou Longines, protože mají univerzálnější vzhled. A navíc co si budem, říct někomu "na ruce mám londžínksy" zní sakra dobře. :)

Odesláno

Ja mám akurat doma čerstvé longines HC a taktiež mám aj tissot, ale tie vlastním už dlhšiu dobu a poviem ti, že nemáš nad čím premýšlať Longines!!! krajšie, luxusnejšie úplne iný pocit mať na sebe tissot a longines... longines oveľa lepšie!

Odesláno

dakujem za odpovede chlapci... objednavam teda asi longiny...od nemeckeho autorizovaneho dealera z nemecka..chemnitz...

po mail komunikacii mi dali zlavu z 875 ? na 830, s tym ze naklady preberaju na seba a poslu to premiovou zasielkou cez dhl..

mailova aj telefonicka komunikacia bola skvela... co sa o slovenskych a ceskych distributoroch neda povedat..bud neodpovedali vobec, alebo prisla odvpoved ze ziadne zlavy nedavaju...

Sehr geehrter Herr xxxxxxxx,

recht herzlichen Dank für Ihre e-Mail Anfrage. Gern sind wir Ihnen als einer der größten offiziellen Konzessionäre von Longines ein kompetenter Ansprechpartner und senden Ihnen die HydroConquest Herrenuhr Automatik 41mm blau L36424966, Art.-Nr. 307.03.831, zum Hauspreis von EUR 830,- zu. Die Kosten für einen versicherten Versand in die Slowakei übernehmen wir außerdem gern für Sie.

Die Uhr ist vorrätig und kurzfristig lieferbar.

Uhrenmarken:

Akteo . Alfex . Alain Silberstein . Aristo . Armani . Bering . Hugo Boss . Breitling . ck . Diesel . DKNY . Flik Flak . Fossil . Glashütte Original . Gucci . Hamilton . Tommy Hilfiger . ISEE . JOOP! . Lacoste . Locman . Longines . M&M . Marc Jacobs . Maurice Lacroix . Meistersinger . Milus . Montblanc . Movado . Mühle Glashütte . Neolog . Nomos . Oris . Philip Stein . Porsche Design . Rado . Rosato . S.Oliver . Skagen . Bruno Söhnle . Swatch . TAG Heuer . Tissot . Troika . TW Steel . Uhrkraft . Union . Ventura

Schmuckmarken:

Acredo . Apero . Armani . Baldessarini . Christian Bauer . Breuning . Bunz . Calgaro . Cédé . Charlotte . Chimento . ck . Damiani . Dau . DKNY . Drachenfels . S.T. Dupont . Eduard G. Fidel . Ernstes Design . Fope . Fossil . Frey Wille . Furrer Jacot . Gellner . August Gerstner . Golay . Jörg Heinz . Hellmuth . Henrich und Denzel . Angela Hübel . Werner Häring . Isabelle Fa . JOOP! . Juni . Jörg Kaiser . Max Kemper . Lapponia . Meissen . Meister . Montblanc . Niessing . Nomination . Nordform . Nymphenburg . Nuove Gioie . Odenwald . Pandora . Pianegonda . Platadepalo . Jochen Pohl . Pur . Quinn . Rebecca . André Ribeiro . Gebrüder Schaffrath . Schmuckwerk . Schoeffel . Heiko Schrem . Monika Seitter . Sickinger . Sim . Georg Spreng . Step by Step . H. Stern . Swatch Bijoux . Teno . Thomas Sabo . Charm Club . Titanfactory . Trollbeads . Wellendorff . Leo Wittwer .Wilkens . Xen

Odesláno

TAk som ich dnes objednal so zlavou z nemeckej stranky... :) zaplatene...uvidime ked pridu hodim fotky chlapci..

tiez ta komunikacia s predajcom bola super... ako jediny z oslovenych predajcov mi dali zlavu a zaslu to ako premiovy packet cez dhl.. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak a longiny su doma... :) vsetko prebehlo OK.. len jedna chybicka krasy...dhl premiovy balik nechalo u susedov...jebovia... :gun_bandana:

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Udělal si dobře. Pěkné a dobře nositelné hodinky za dobrou cenu :smile_anim:

Odesláno

Dobry watche, chvalim :) Co rikas na ten tah?

Tah je velmi prijemny a poriadny kus zeleza :)hodinky su tiez skvele...zatial mi robia cca 2 sekundy do minusu..uvidime o mesiac ako sa zabehnu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...