Saso Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Krásne divery od Longines, s Tissot Le Locle neporovnateľné nakoľko to sú skôr oblekovky.
Vlado Odesláno 6. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2012 super hodinky...az na to ze mi pred hodinou zastali a uz sa nepohli.... takze ich posielam na reklamku... akoze ciboha... yebal ich pes v longines
Potkan Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 A nezapomnel jsi je nosit? Prece jenom rezerva neni moc dlouha..To je nemile. Dobre, zes kupoval nove v zaruce..
Vlado Odesláno 6. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2012 A nezapomnel jsi je nosit? Prece jenom rezerva neni moc dlouha.. To je nemile. Dobre, zes kupoval nove v zaruce.. nezabudol... hodinky som mal na ruke stale...vlastne hodinky z ruky nedavam dole nikdy... nosim ich v kuse...vsade..tieto som nasadil na ruku presne 1.2.2012... a dnes zdochli ako prasivy kojot.. nikdy by som nebol povedal ze longiny su taky šunt zasraty.. bordel... mam fakt teraz take chvile ze serem na hodinky a uz nikdy v zivote si ziadne nekupim..a budem pozerat kolko je hodin na mobile... ako idiot...FY longines aj s takymi kramami co nevydrzia ist 6 dni... cinsky šunt za 10 eur vydrzi viac.. a ze vraj swiss made...to je swiss šmejd...
Potkan Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 I mistr tesar se nekdy utne..To se stava i u mnohem drazsich a renomovanejsich znacek. Proste jsi kapnul na blbej kus. Urcite se to nestava casto, neni treba zanevrit na Longines.
Vlado Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2012 I mistr tesar se nekdy utne.. To se stava i u mnohem drazsich a renomovanejsich znacek. Proste jsi kapnul na blbej kus. Urcite se to nestava casto, neni treba zanevrit na Longines. skratka mam smolu...
Almi Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Vlado, a nejdu ani akože natiahnúť? Po natahu ani tuk? No fakt smola teda... tak drzim palce, nech to dobre dopadne.
Vlado Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Vlado, a nejdu ani akože natiahnúť? Po natahu ani tuk? No fakt smola teda... tak drzim palce, nech to dobre dopadne. ani tuk almi... jasne ze som vytiahol korunku, skusal aj hybat rucickami, trosku hodinkami potriast ci sa nechytia..nic ani tuk volal som dnes s AD...tak ze by mi mali poslat nove..len to sklamanie je kurva velke..
Saso Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 super hodinky...az na to ze mi pred hodinou zastali a uz sa nepohli.... takze ich posielam na reklamku... akoze ciboha... yebal ich pes v longines Pekne sa to rýmuje.
Vlado Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 nechce to zakriknut ale komunikacia s predajcom je taka dobra ako ked mi hodinky predaval..Objednali a zaslu mi uplne nove s novou kartou a so vsetkym samozrejme co k tomu patri..kratka ukazka z komunikacie... Sehr geehrter Herr xxxxxx, heute habe ich schon eine sehr gute Nachricht für Sie. Die Firma Longines teilte uns gerade eben mit, dass die neue Uhr für Sie noch diese Woche an uns versandt wird. Die Uhr für Sie wurde vor mehr als 30 Vorbestellungen vorgezogen, damit Sie schnellstmöglich ein einwandfreies Modell erhalten. Ich melde mich nun gern wieder bei Ihnen, sobald die Uhr bei uns angekommen ist und auf den Weg zu Ihnen geht. Bis dahin, herzliche Grüße aus Chemnitz volali mi 2x telefonicky ze ich este pred odoslanim daju na vibrograf ci na co, ci su hodinky OK...tak uvidime ako to dopadne...v kazdom pripade podam spravu..
lukassko2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Fakt sa ti zastavili? Tak to je jaká smola, inak aj ja som si ich chcel kúpiť,ale nejak sa to nepodarilo. Kvitujem ale že ti bez problémov posielajú nové hodinky, to sa teda len tak nevidí. Každý sa vždy vyhovára,alebo sa snaží hodinky len opraviť. Ale hodinky sú to krásne, ja by som si ich napríklad kúpil radšej jak Seamastery. Možem sa spýtať, Ako vyzerajú naživo na ruke? Fakt sú také " čučavé" jak tu nekdo napísal?
Vlado Odesláno 12. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Fakt sa ti zastavili? Tak to je jaká smola, inak aj ja som si ich chcel kúpiť,ale nejak sa to nepodarilo. Kvitujem ale že ti bez problémov posielajú nové hodinky, to sa teda len tak nevidí. Každý sa vždy vyhovára,alebo sa snaží hodinky len opraviť. Ale hodinky sú to krásne, ja by som si ich napríklad kúpil radšej jak Seamastery. Možem sa spýtať, Ako vyzerajú naživo na ruke? Fakt sú také " čučavé" jak tu nekdo napísal? fakt sa zastavili luki...vecer pozriem na hodinky a oni stoja... ale komunikacia s predajcom fakt skvela... dufam ze to teda dojde do uspesneho konca..napisem ako to dopadlo... seamastery su krasne...len to je za novy kus podstatne viac penazi...
lukassko2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 To hej,mám taký pocit, že Seamastery stoja asi raz tolko jak HC...tu v Blave stoja Longines HC 875 EUR a Seamaster quarz asi 1700? Ozaj a hentie pokazené im budeš posielať späť? Alebo ako ti povedali že to vyriešia? Ale tak buď rád že ti aspoň kladne odpovedali. Ja keď som si kúpil TISSOT PRC200, tak sa mi asi po 5 dňoch roztrhol tah. Keď som prišiel do predajne kde som ich kúpil, tak mi povedali že nato sa záruka nevzťahuje...chápeš? po 5 dňoch a toto mi povedia. Tak som musel na nich " škaredo " pozreť a opravili to zdarma
lukassko2 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 Roztrhol tah??? sam? Ano, tam, kde sa tah spája s hodinkami, sa mi odlomila ta malá tyčka( neviem jak sa to volá)...a či sám? takto,urobil som prudký pohyb rukou,ale tak myslím že kov by mal vydržat aj taký prudší pohyb,ne?
Vlado Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2012 tak dnes konecne dosli.... uplne nove vo foliach vsetka cest predajcovi ... juwelier roller chemnitz... frau susanne gebhardt...fakt ak budete potrbovat hodinky oslovte ich... maju od milusiek az po nomosy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Almi Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 tak si sa teda dočkal Vlado, teším sa s Tebou dufam, že tieto Ti už budu šlapať a robiť rovnakú radosť ako tie moje mne
Vlado Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2012 tak si sa teda dočkal Vlado, teším sa s Tebou dufam, že tieto Ti už budu šlapať a robiť rovnakú radosť ako tie moje mne almi pevne veriiiim ale bol to nekonecny pribeh...este raz vyzdvihnem predajcu...komunikacia a ustretovost 100%... s takym niecim som sa este nestretol...
Potkan Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tak vidis, dobre to dopadlo! Asi to nejsou jenom tupy prodavacky, ale maji rady hodinky stejne jako my tady a proto chapou, jak ti asi bylo. At slapou!
lukassko2 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tak po druhykrát ti gratulujem ku krásnym "Londžínkám". Nech ti robia radosť. Ozaj ,chcem sa spýtať, skúšal si na ruke aj čierne, alebo si hned išiel do modrých?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se