ZEMOS Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 čauves,mám doma Seika 6138-0030,chtěl jsem přeleštit poškrábané sklo a s úžasem jsem zjistil že to je asi pravý sklo - v 70letech safír asi nebyl,takže se moc s přeleštěním nechytám.Co by jstemi doporučovali?
Chumpus Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Já jsem 6138 chrona měl jenom jedny a už je to dlouho, ale myslím, že se na ně dával plast. Pokud ty škrábance nejsou nějak strašné, tak to nech být, jsou to přece vintage hodinky. Jestli to ale vypadá špatně, tak se poptej hodinářů ve svém okolí a kdybys nebyl úspěšný, tak to kup na ebay, seženeš to tam běžně.
ZEMOS Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Já jsem 6138 chrona měl jenom jedny a už je to dlouho, ale myslím, že se na ně dával plast. Pokud ty škrábance nejsou nějak strašné, tak to nech být, jsou to přece vintage hodinky. Jestli to ale vypadá špatně, tak se poptej hodinářů ve svém okolí a kdybys nebyl úspěšný, tak to kup na ebay, seženeš to tam běžně. Díky,asi zkusím ebay ,seika 7025-8000 jsem tenkrát dával k hodináři který mi místo orig.plochýho dal vypouklý sklo-málem jsem měl infarkt.
juraj85 Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Jasne ze bay,Filipiny,HK,Taiwan a dalsie orientalne destinacie ponukaju hromadu suciastok na Seika.Shipping trva tak 2-3 tyzdne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se