Přejít na obsah

výměna ruček u Hamiltonů

Doporučené příspěvky

Vážení , chtěl bych Vás požádat o pomoc s úpravou hodinek Hamilton GMT. Našel by se někdo kdo by byl schopen sehnat a následně vyměnit hodinovou a minutovou ručku. U mých je skeletonová (děravá- aby byl vidět druhý čas) což mně neskutečně štve, při špatném osvětlení je odečet času slušně řečeno na prd. Viz mé hodinky (stále se mi líbí a nechci je až na občasný záchvat měnit) a současně přikládám příklad ruček u jiného modelu (zdroj internet).

Nebo varianta B a to vyjmout ručky a vyplnit nějakou lumi-barvou a vrátit.

Dík za jakoukoli radu.

PP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lumi pastou by ty původní vyplnit šly, ale byl by pořád znát ten přechod, který je na tý ručce (myslím přechod těch "komor"). Esli si to eště pamatuju, tak oba stroje hodinek na obrázku by měly bejt stejný, takže ručky by měly pasovat z jednoho na druhej. Červená vteřinová ručka by se mohla nechat. Musel bych ty druhý ale objednat. Dyžtak písni SZ.

Odkaz ke komentáři

Lumi pastou by ty původní vyplnit šly, ale byl by pořád znát ten přechod, který je na tý ručce (myslím přechod těch "komor"). Esli si to eště pamatuju, tak oba stroje hodinek na obrázku by měly bejt stejný, takže ručky by měly pasovat z jednoho na druhej. Červená vteřinová ručka by se mohla nechat. Musel bych ty druhý ale objednat. Dyžtak písni SZ.

Počkej, ty umíš objednávat ručičky? To bych se připojil, chtěl bych dát na X-Windy ručičky z X-Coptéry....
Odkaz ke komentáři

Počkej, ty umíš objednávat ručičky? To bych se připojil, chtěl bych dát na X-Windy ručičky z X-Coptéry....

Já vím že jsou trochu jiný ale přesto to promysli jsou taky děravý a ty jak už jsem na vlastní kůži zažil stojej za prd. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Já vím že jsou trochu jiný ale přesto to promysli jsou taky děravý a ty jak už jsem na vlastní kůži zažil stojej za prd. :wallbash:

No mně by se pozdávaly. Kdykoli přece můžu vycuknout strojek, placatym šroubovákem vodpinknu starý ručky a pomocí tuhy do propisky a malýho kladiva tam šoupnu starý. Já bych spíš nedával ty tenký do těch tvejch, to bude hrozně prázdný.
Odkaz ke komentáři

moje-H775550

ručky např.-H77615133

a nebo tady ty mizerové maji u stejného modelu výplň u hodinový ručičky obráceně a to by bylo taky super to by stačila jen ta hodinová. jinak na těch stránkách jsou i ty alternativní a jak říká Milis užší ručičky

Upraveno uživatelem petpel
Odkaz ke komentáři

No mně by se pozdávaly. Kdykoli přece můžu vycuknout strojek, placatym šroubovákem vodpinknu starý ručky a pomocí tuhy do propisky a malýho kladiva tam šoupnu starý. Já bych spíš nedával ty tenký do těch tvejch, to bude hrozně prázdný.

čéče tak jsem koukal na tvůj záměr a ta výměna u těch x-w. by nemusela vypadat špatně :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

moje-H775550

ručky např.-H77615133

a nebo tady ty mizerové maji u stejného modelu výplň u hodinový ručičky obráceně a to by bylo taky super to by stačila jen ta hodinová. jinak na těch stránkách jsou i ty alternativní a jak říká Milis užší ručičky

na str. Hamiltonu jsem našel tohle tak kdyby se ta hodinová dala sehnat tak bych byl spokojenej

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...