petpel Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Vážení , chtěl bych Vás požádat o pomoc s úpravou hodinek Hamilton GMT. Našel by se někdo kdo by byl schopen sehnat a následně vyměnit hodinovou a minutovou ručku. U mých je skeletonová (děravá- aby byl vidět druhý čas) což mně neskutečně štve, při špatném osvětlení je odečet času slušně řečeno na prd. Viz mé hodinky (stále se mi líbí a nechci je až na občasný záchvat měnit) a současně přikládám příklad ruček u jiného modelu (zdroj internet). Nebo varianta B a to vyjmout ručky a vyplnit nějakou lumi-barvou a vrátit.Dík za jakoukoli radu.PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Lumi pastou by ty původní vyplnit šly, ale byl by pořád znát ten přechod, který je na tý ručce (myslím přechod těch "komor"). Esli si to eště pamatuju, tak oba stroje hodinek na obrázku by měly bejt stejný, takže ručky by měly pasovat z jednoho na druhej. Červená vteřinová ručka by se mohla nechat. Musel bych ty druhý ale objednat. Dyžtak písni SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Lumi pastou by ty původní vyplnit šly, ale byl by pořád znát ten přechod, který je na tý ručce (myslím přechod těch "komor"). Esli si to eště pamatuju, tak oba stroje hodinek na obrázku by měly bejt stejný, takže ručky by měly pasovat z jednoho na druhej. Červená vteřinová ručka by se mohla nechat. Musel bych ty druhý ale objednat. Dyžtak písni SZ. Počkej, ty umíš objednávat ručičky? To bych se připojil, chtěl bych dát na X-Windy ručičky z X-Coptéry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Počkej, ty umíš objednávat ručičky? To bych se připojil, chtěl bych dát na X-Windy ručičky z X-Coptéry.... Já vím že jsou trochu jiný ale přesto to promysli jsou taky děravý a ty jak už jsem na vlastní kůži zažil stojej za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Počkej, ty umíš objednávat ručičky? To bych se připojil, chtěl bych dát na X-Windy ručičky z X-Coptéry.... Já vím že jsou trochu jiný ale přesto to promysli jsou taky děravý a ty jak už jsem na vlastní kůži zažil stojej za prd. No mně by se pozdávaly. Kdykoli přece můžu vycuknout strojek, placatym šroubovákem vodpinknu starý ručky a pomocí tuhy do propisky a malýho kladiva tam šoupnu starý. Já bych spíš nedával ty tenký do těch tvejch, to bude hrozně prázdný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 2 princ milisZatim co jsem potreboval,tak sem sehnal.Pošlete mi oba čísla hodinek, ze kterejch byste chteli ručky. Pak mi ešte pošlete čísla hodinek, který vlastníte a já vám řeknu, esli ty požadovaný ručky by na vaše hoďky pasovaly atd. Sent from my mobile foun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 OK, dík, jsi Král. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 jo jo jdu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) moje-H775550 ručky např.-H77615133 a nebo tady ty mizerové maji u stejného modelu výplň u hodinový ručičky obráceně a to by bylo taky super to by stačila jen ta hodinová. jinak na těch stránkách jsou i ty alternativní a jak říká Milis užší ručičky Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem petpel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Moje X-Wind jsou H776260 a ty X-Coptéry asi H76616133. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 No mně by se pozdávaly. Kdykoli přece můžu vycuknout strojek, placatym šroubovákem vodpinknu starý ručky a pomocí tuhy do propisky a malýho kladiva tam šoupnu starý. Já bych spíš nedával ty tenký do těch tvejch, to bude hrozně prázdný. čéče tak jsem koukal na tvůj záměr a ta výměna u těch x-w. by nemusela vypadat špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 moje-H775550 ručky např.-H77615133 a nebo tady ty mizerové maji u stejného modelu výplň u hodinový ručičky obráceně a to by bylo taky super to by stačila jen ta hodinová. jinak na těch stránkách jsou i ty alternativní a jak říká Milis užší ručičky na str. Hamiltonu jsem našel tohle tak kdyby se ta hodinová dala sehnat tak bych byl spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 čéče tak jsem koukal na tvůj záměr a ta výměna u těch x-w. by nemusela vypadat špatně Hele chvíli sem myslel dát tam zlatý. To bych byl drak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 2 Princ Milis Z těch X-Coptérů na X-Wajndy by ručky šly. Měly by stát cca 600Kč + poštovný (přesnou cenu zjistim). 2 petpel Na ty tvoje by všechny požadovaný ručky taky šly. Jen si vybrat Cena +- stejná. Dej teda vědět pro jaký se rozhodneš a já zjistim, esli je 100% seženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 království za tuhle hodinovou kdyby to nevyšlo tak tak v nouzi ty užšízatim dík PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Jde ale objednat vždy jen celý set. Takže všechny ručky nebo nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Jde ale objednat vždy jen celý set. Takže všechny ručky nebo nic. to je jasný BERU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Tak konečně vše dopadlo tak jak mělo a dovoluji si zde představit výsledek.Pro mně tato úprava posunuje hodinky z kategorie ASI PRODÁM do ASI NECHÁM. Dík členovi Remove soul za dobrou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se