Přejít na obsah

Tissot Le Locle

Doporučené příspěvky

Tak sice už je doma nějaký ten pátek mám, ale nějak jsem se neměl k tomu sem umístit pár fotek a napsat nějaký ten řádek. Na druhou stranu, mohu napsat i něco málo zkušeností, protože už jsem je na ruce párkrát měl.

Největší strach jsem měl z velikosti 39mm, protože druhé hodinky co mám jsou Orienty s průměrem 42. A přemýšlel jsem o koupi něčeho možná ještě o chloupek většího. Nicméně poprvé co jsem je vzal na ruku, tak na první pohled vypadájí skoro větší než Orienty, takže jsem byl mile překvapen. Kupovány byly s originál tahem a koženým řemenem na kterém nakonec zůstaly. I když jsou oproti potápkám celkově menší, hlavně co se výšky týče, zvykl jsem si velice rychle.

Jednou z věcí co se mi na nich opravdu líbí jsou jednoduché ručičky a dlouhá štíhlá vteřinovka, která po ciferníku krásně "pluje". Další věcí je průhled na dýnko s vyrýtím nápisem, který se mi taky velice zamlouvá.

V prodejním vlákně ze kterého jsem je kupoval jsem se dočetl, že jsou zde dobře známé, takže se asi nemá cenu nikterak rozepisovat o specifikacích a podobně.

A tím bych samozřejmě chtěl poděkovat "kdojinej" za perfektní obchod a komunikaci při nákupu hodinek.

No a závěrem co říci... Nejsou to asi nikterak oslnivé, ba ani výjmečné hodinky, pro spoustu lidí zde na fóru. Ale co se zde píše skoro ve všech radách "když se líbí tobě, neřeš názor jiných, je to věc vkusu". Což si myslím, že je pravda.

Proto si myslím, že jako druhé hodinky na ruku, ke košili nebo podobně jsou přijatelnější než potápky. A myslím si, že i podle odkazů zde na fóru, se nelíbí jenom mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nijak oslnivé a výjimečné? Mně právě přesně takové přijdou. ;) A tak nějak tuším, že až trošku zestárnu, tak si je na ruku s chutí dám. Zatím se na to ale ještě necítím. (Ale těším)

Takže rozhodně velká gratulace a nenech se zviklat. ;)

Jo a nějak nevidím ty fotky. :(

Odkaz ke komentáři

Tak já se zatím také necítím nijak starý, ale jak jsem napsal, hodinky se mi líbí (to je to hlavní) a hlavně potom ke košili (zkoušky atd...) se hodí více než potápky

Jinak samozřejmě děkuju za gratulaci a hned se pokusím o nápravu

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že se líbí. Nosil jsem je před MARKEM. Ke košili,k obleku nemají chybu. Jinak vlákno s nimi už tu je: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16251-tissot-le-locle-automatic-t41148353/page__p__225268__hl__%2Btissot+%2Ble+%2Blocle__fromsearch__1#entry225268

Jestli mě oči neklamou jsou to dokonce ty samé..? Zajímalo by mě, kdo všechno je tu měl..

MARKOVI přeju ať mu dělají radost..někidy na ně se steskem vzpomínám :)

Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...