Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panstvo poprosim Vas o vas nazor a radu.

Gecka GW3000 odchadzaju z domu a nutne,okamzite,hned ich musia nahradit dalsie hodinky.Kedze som na tomto fore za tu dobu trosku dospel tak nove hodinky budu nejake sportove,odolne automaty z trubickovym (Borosit kapsule)osvetlenim. Kedze do 300eur nemozem moc skakat tak zatial mam len tohoto kandidata. http://www.watchexclusive.eu/sk/product/2867/p-nske-hodinky-tawatec-twt-43-b1-a11g-e-o-diver-automatic-tactical-green.html.

kriteria su-automat

-trubickove osvetlenie

-remienok guma alebo NATO strap.

-min mineralne sklo.

Vopred vsetkym dakujem za pomoc.

Odesláno (upraveno)

Omyl, sorry. Chtěl jsem doporučit Trasery, ale tam to nebude do 300E. Pak tedy prodejní sekce a čekat . . .

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Panstvo dakujem.

Chcem nove lebo ja mam naozaj smolu a cokolvek kupil pouzivane sa mi pokazilo.Od mobilu az po Risemany. A tie Tawatec sa Vam nepozdavaju?Alebo je tam nieco co moze robit problem,strojcek,prevedenie atd. Tie vostoky su zaujimave.Pozrem ich hodnotenia ci to nebude nejaka haraburda.

Upraveno uživatelem Bull is Bull
Odesláno

Tak hodinky, ktoré si vybral poháňa Sellita SW 200, čo je vlastne upravená ETA-2824. Čiže movement from Switzerland.

Vostoky Anchar z predajnej sekcie majú strojček SEIKO NH25A. Čiže z Japonska. Čo sa týka kvality ostatných súčiastok ako púzdro, ciferník a pod., to neviem posúdiť. No podľa strojčeka vo vnútri by som volil asi tie Tawatec. S prihliadnutím k tomu, že keď si ich kúpiš nové máš 2 roky záruku. :rolleyes:

Dúfam, že som ti neskomplikoval rozhodovanie......

Odesláno

Tak hodinky, ktoré si vybral poháňa Sellita SW 200, čo je vlastne upravená ETA-2824. Čiže movement from Switzerland.

Vostoky Anchar z predajnej sekcie majú strojček SEIKO NH25A. Čiže z Japonska. Čo sa týka kvality ostatných súčiastok ako púzdro, ciferník a pod., to neviem posúdiť. No podľa strojčeka vo vnútri by som volil asi tie Tawatec. S prihliadnutím k tomu, že keď si ich kúpiš nové máš 2 roky záruku. :rolleyes:

Dúfam, že som ti neskomplikoval rozhodovanie......

Neskomplikoval,ale pomohol. Budu to prve automaty a aj preto nemam vedomosti napriklad co to je 28.800 oscilácií za hodinu alebo ake je idealne natahovanie atd.Poprosim ta mozes mi k tomu napisat par slov? Urcite tu je nejake vlakno o tom,ale nemozem ho najst Posted Image

Odesláno

niečo k téme od čoho závisí presnosť mechanických strojčekov je tu:

1. odkaz

Teoreticky by vyšší počet kmitov mal znamenať väčšiu presnosť. No nemusí to platiť vždy. Sú tu od toho väčší odborníci, ktorý to vedia posúdiť. Určite záleží aj od vyladenia konkrétneho strojčeka.

No mechanické hodinky nikdy nedosiahnu presnosť quartzových strojčekov.

Dôležitým faktom pre mňa je napríklad aj to, že obe strojčeky majú možnosť ručného náťahu. Čo v prípade, že ich nemáš na ruke dostatočne často a nevlastníš winder ti môže zjednodušiť život.

Odesláno (upraveno)

Všimol som si, ze jedny Tawatec sú aj v predajnej sekcii, tak skús kontaktovať predávajúceho. Možno ti prezradí referencie a skúsenosti s touto značkou hodiniek.

Upraveno uživatelem EDYMI
Odesláno

Všimol som si, ze jedny Tawatec sú aj v predajnej sekcii, tak skús kontaktovať predávajúceho. Možno ti prezradí referencie a skúsenosti s touto značkou hodiniek.

Ved vravim,ze si Kapacita.

Odesláno

TAWATEC. To už len ten názov je dáky divny. Či?

Ten názov mi až tak neprekáža. Skôr ta cena sa mi zdá podozrivo nízka.

Na druhej strane to nieje SWISS MADE (aspoň u tohto modelu), ale niečo s označením Swiss movement alebo podobne.

Odesláno

TAWATEC. To už len ten názov je dáky divny. Či?

Tactical Watch Technology (Tawatec) a tu je popis tejto malo preferovanej znacky vojenskych hodiniek.

Podla mna (amatersky nazor milovnika hodiniek a nie hodinara) musia ist z cenou dole ak sa chcu presadit. Luminox alebo Traser vdaka megakontraktom z armadou atd su zname a preto aj ta cena je tam vacsia. Uzivatelia si ich chvalia.

http://tawatec.net/Inhalt.aspx?t=AboutUs

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...