Argon Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Ahoj, mám dotaz a prosbu zároveň. Máte někdo zkušenosti s nákupem z ebaye mimo EU? Můj problém je takový - koupil jsem z ebay potápky doxa (mautomatic, 25 rubis), pluli ke mě z israele, takže na balíku bylo z tel Avivu... na poště jbalík otevřeli, nevím jestli pošta nebo celní úřad.... a teď mi omluvte můj slovním, ale nasr... jsem opravdu hodně. Takže ti podělaný magoři v balíku s hromadou polystyrenových kousků vytáhli hodinky důkladně zabaleny v bublinkatým igelitu, zabaleny v obálce. Tu otevřeli, mrkli zřejmě na hodinky a v obálce je volně hodili do krabice a poslali mi je. Takže ... když jsem balík rozbalil, zjistil jsem, že jsou hodiny poškozeny. Zatím nevím jak moc - jsou jdoucí, vteřinovka jede, ale velká minutovka ne..... takže je budu dávat k hodináři a uvidím co s tím. Jaké je poškození, jestli je nebo není neco ulomeno a zlomeno.... Nechci to jen přejít. Chci jim to omlátit o hlavu! Přeci není možné, aby takhle jednali se zbožím!!!! ...... může mi někdo poradit jakým stylem podat stížnost a na koho? Mám nafocené celé otevírání balíku....
Marfael Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Pokud jsi schopný nějak prokázat,že se hodinky rozbily díky tomu,že to rozbalili a zpátky špatně vrátili,tak máš možnost u soudu,kdyby se s nima nedalo jinak domluvit.Ale obávám se,že se to bude dokazovat asi těžko,ikdyž to máš zdokumentované.
Marhys Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 IMHO myslím že bude problém, neboť nemáš zřejmě zdokumentováno zabalení hodinek u prodejce.
Argon Odesláno 6. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2012 IMHO myslím že bude problém, neboť nemáš zřejmě zdokumentováno zabalení hodinek u prodejce. to sice nemám, ale podle toho jak je ta krabice vybavena a co vše v ni bylo je to jednoznačné..... u české pošty je zacházení se zásilkami taky ehm... jednoznačné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se