slabak Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Dobry den, obracim se na Vas s prosbou o urceni typu pripadne odkaz na fotku. Byly mi ukradeny Tissot PR100, ke kterym jsem mel vice nez vrely vztah - dedictvi po otci. Bohuzel, nikde je nemam nafocene a ani nevim presny typ, stari cca 15 let. Google mi jejich obrazek take nenasel. Tah, hranata luneta a barva uplne presne jako na fotce, ale byly to chrona, takze 3 ciferniky+ovladaci knofliky na prave strane, bez oznaceni rimskymi cislicemi, napis PR100 vice vpravo, nebyly to automaty - quarz. Foto potrebuji pro PCR, pojistovnu a manzelku, snazime se obchazet zastavarny atd...Pokud by nekdo videl nekde podobne k prodeji, budu moc rad za upozorneni na tel 733 690 490, rad se odmenim, rad si je koupim zpet, citovy vztah - nebudu rozebirat. Dekuji Pavel Slabihoudek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
slabak Odesláno 9. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2012 ..nebo jinak, existuje nejaka databaze fotografii vyrobenych typu od Tissotu???
Dantechno Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 (upraveno) Ahoj , je to tenhel typ? Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února 2012 uživatelem Dantechno
slabak Odesláno 10. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2012 ano, super, moc dekuji, jdu je kupovat....
slabak Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 dantechno diky moc za upozorneni, vcera jsem je po velke bitve vydrazil..moc mi to pomohlo-srdcova zalezitost...moc diky
Dantechno Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Neni zac, mam radost ze jsem mohl pomoci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se